Wpis z mikrobloga

Najważniejsze, że wygrał Karol! Nie mogłam tego napisać wcześniej, bo wykopki, które nie wychodzą z domu i nie potrafią uszanować odmiennych poglądów (oraz prowadzić kulturalnej dyskusji), jedyne co potrafiły - dokonywać zgłoszeń, abym otrzymała bana. No cóż :) Na szczęście większość obywateli jednak miała podobne zdanie do mojego i chwała im za to. Na tym polega demokracja. Ściskam was i życzę zdrowia - może się przydać biorąc pod uwagę ilość wylewanego przez was jadu i brak życiowej ogłady. Oczywiście swoje słowa kieruję do wybranych osób, tych które jedyne co tutaj potrafią to wylewać wiadro pomyj. Nie wiem kiedy tym portalu dokonała się taka destrukcja, że wyrażanie własnego zdania jest czymś złym, ale na szczęście przy urnach wyborczych nie liczy się liczba plusów z komentarzy, a głosy wyborców. #wybory
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Na szczęście większość obywateli jednak miała podobne zdanie do mojego

@aniol_nie_kobieta: 10M to nie jest wiekszosc obywateli :D

No ale czego ja wymagam po tym wsrod jakich wyborcow mial wiekszosc? :DD
  • Odpowiedz
@gorzki99: No nie wyszła ci riposta :) Oczywiście miałam na myśli obywateli, którzy zagłosowali - to jasne, tylko trzeba troszeczkę uruchomić szare komórki, aby to zrozumieć. Wyobraź sobie, że w domyśle nie było np. obywateli innych państw jak Wyspy Zielonego Przylądka albo Madagaskar. No chyba że chcesz pisać o wszystkich obywatelach świata, ale takich statystyk nie posiadam, więc się nie wypowiem. Głowa do góry, młody, szkoda życia na nietrafione, napisane
  • Odpowiedz
Oczywiście miałam na myśli obywateli, którzy zagłosowali

@aniol_nie_kobieta: oczywiste to jest to zeby wyrazac sie precyzyjnie. Ale tego to ucza w szkole ponadpodstawowej wiec sie nie dziwie ze nie ogarniasz jako wyborca batyra.

Głowa do góry, młody

na 99% moglabys mi mowic "tato" (nie do konca bym jednak chcial - chodzi mi o wiek)
  • Odpowiedz
@gorzki99: Jest mi obojętne, kto jaką szkołę ukończył. Ty możesz być nawet dokotorem nauk stosowanych, co nie zmienia faktu, że w interpunkcję i ortografię nie umiesz (a tego uczą od pierwszej klasy szkoły podstawowej). Jest to tym większy wstyd - w dobie dostępu do internetu, gdzie wszystko można sprawdzić w sekundę. I na tym zakończę, bo znając życie, jak przegrasz na argumenty to zaczniesz zgłaszać. Peace!
  • Odpowiedz
@gorzki99: wyrażać się precyzyjnie i całym zdaniem uczą już w podstawówce, chciałeś doje..ać, nie wyszło🤣 podobnie jak interpunkcji, której nie używasz, jak również tego, że nie zaczynamy zdania od "No"🤣 co Ty dyplom podstawówki i zawodówki za butelkę w----y otrzymałeś?🤣
  • Odpowiedz
bo znając życie, jak przegrasz na argumenty to zaczniesz zgłaszać. Peace!

@aniol_nie_kobieta: I widzisz jak ty znasz zycie? WCALE :DDDDD

Zebym ja zglosil to juz serio musi byc grubo. 16 lat mam konto tutaj i zglosilem kogos moze ze 4 razy? Bo juz przegial zyczac smierci nie mnie a komus kto zupelnie nizwiazany z nasza wymiana zdan ale jednak z mojej rodziny. Przyznasz ze dosc niefajna sytuacja?

Ja dosc stary
  • Odpowiedz
@pi-pablo: W zawodowve nie bylem. Po technikum pisalem taka mature na ktorej 80% dzisiejszej mlodziezy by padla (wlacznie z toba). BTW z ustej mat bylem zwolniony gdyz 4 i 5 klasa to 5 na koniec i pisemna matura na 5.
  • Odpowiedz
@pi-pablo: 4 mialem. Trza sie bylo troche rozpisac (4 strony a4 wpadly). na ustnym dobrze z pytaniami trafilem. NIe narzekam.

Wlasnie widzimy za to brak myslenia w Twoim wykonaniu - mature ci pewno giertych zalatwil.
  • Odpowiedz
Po trzech latach się odzywasz i od razu z pisowskim przekazem. Wcale nie przejęte konto.

Taka to wasza złodziejska uczciwość.

@Ghalard: JPRD jaki syndrom oblężonej twierdzy xDDD
  • Odpowiedz
@l--RAD--l: Niestety o dyskusję tutaj coraz trudniej. Generalnie jest ona praktycznie niemożliwa, bo jak tylko napiszesz własne zdanie to zaraz naskoczą na Ciebie jego przeciwnicy... no i dowiesz się, że jesteś głupkiem, głąbem, czy innym nieukiem. Jakoś tak łatwo przychodzi nam ocenianie nieznanych sobie ludzi. Dziękuję za odwagę w napisaniu czegoś odmiennego od reszty. Trzymaj się!
  • Odpowiedz
@gorzki99: To jeszcze słówko, bo wreszcie napisałeś coś ciut mniej atakującego. Gdyby zależało Ci na precyzyjnej wypowiedzi to zwróciłbyś mi uwagę w normalny sposób np. "wyraziłaś się nieprecyzyjnie, nie dodałaś, że chodzi o obywateli głosujących". Widzisz, dla mnie to akurat było oczywiste. Natomiast, gdybyś zrobił to tak - pewnie bym doprecyzowała i mamy "po temacie". Ty jednak (w mojej opinii) chciałeś celowo dowalić, ku poklaskowi innych wykopków. Od razu uznałeś,
  • Odpowiedz