Wpis z mikrobloga

Lewy chciał sam przekazać, że rezygnuje z opaski kapitana

Czyli Lewemu nawet nie chodziło o tą opaskę a zwykły PR xDD

Wg mnie kompromitacja Lewego i dobrze zrobił Probierz.

#mecz #reprezentacja
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Logika_wykopu: No ja to odbieram raczej jako próbę Roberta, żeby to załatwić bardziej pokojowo. A Probierz chciał pokazać power-move i nawet jak Lewandowski poprosił o małą przysługę na koniec to się nie zgodził. Dla mnie słabo.
  • Odpowiedz
@Logika_wykopu: przecież to ma zupełnie odwrotny wydźwięk. Lewy zaproponował załagodzenie sytuacji, a lysy świadomie rozpętał te inbe. Mało tego, Robert w WP powiedział, że nawet nie dali mu czasu żeby spróbować wybrnąć z tej sytuacji. Probierz to potwierdził
  • Odpowiedz
@Hambercios: kiedy lewy zaproponował? W Niedzielę wieczur po tym jak go probierz zwolnił. Mi chodziło o to że czemu lewy np. wcześniej nie zrezygnował z opaski i nie przekazał jej Zielińskiemu przed meczem z Mołdawią. Sytuacha win-win, bo mógłby grać w kadrze gdyby chciał i nie byłoby kwasu
  • Odpowiedz
@Chris_Karczynski: Bo Lewandowski nie chciał zmiany, bo w sumie funkcja kapitana niewiele znaczy. Lewandowski poprosił by nie wyglądało to jak degradacja, a jak ustąpienie miejsca przyszłości, ale Probierz postanowił być ładny twardy
  • Odpowiedz
@Tremade: Mi się wydaje, że słabo to wyglądało. kapitan powinien grać ZAWSZE o ile nie ma kontuzji. Jeżeli jest sprawy to powinien grać. Już nawet lepiej by wyglądało gdyby był na ławce na przykład ale przy drużynie, mógłby dać jakieś wskazówki przed meczem czy w przerwie itd. ale być z nimi a nie ich olać.
  • Odpowiedz
@Chris_Karczynski dokładnie tak. Powinien być w kadrze, u grosika zagrać symbolicznie, a w meczu z Finlandią być dostępnym, jeżeli coś czuło by nie tak. A nie gadać o jakimś zmęczeniu. Koleś olał drużynę i powinien wylecieć, co się wydarzyło.
  • Odpowiedz