Wpis z mikrobloga

Jeszcze parę dni temu mówiłem że tylko dla zasady powinno się sprawdzić wszystkie głosy i niespodziewane anomalie. Żeby zasada, że każdy głos się liczy, faktycznie była stosowana.

Po kilku dniach p---------a naszych 'patriotów' z prawicy, że Tusk chce unieważnić wybory, już mam dosyć. To samo co po wyborze Nawrockiego - początkowo bojowo nastawiony, po kilku dniach już mi wszystko jedno, czuję zobojętnienie.

Niech już komisje liczą głosy jak chcą. Niech matecki wprowadza swoje aplikacje.

Niech ludzie głosują na złodzieja, oszusta, kibola, lichwiarza (resztę epitetów na razie pominę).
Niech ten kraj upada.

Liczę tylko na jakieś grube inby i afery - przynajmniej będzie się z czego pośmiać.

#wybory #polityka #bekazpisu
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

już mam dosyć

@robert_blaszczykowski: Dokładnie o to im chodzi. O zmęczenie ludzi, o to żeby się to przejadło, o to żeby nie mieli siły aby domagać się swoich praw. Bo każdy ma prawo do tego żeby jego głos był oddany na tego na kogo głosował. Tylko o to w tym wszystkim chodzi. O nasze prawo do głosu.
  • Odpowiedz
@robert_blaszczykowski a ja miałem odwrotnie. Najpierw zniechęcenie, a teraz złość na myśl, że takie łajdaki będą przez kolejne 5 lat u władzy. I to jeszcze jawnie deklarujący, że " teraz dopiero zrobią porzadek", a już dali się poznać ostatnio, do czego sa zdolni. Tu trzeba zadziałać zdecydowanie, łeb hydrze urwać, zero ustępstw.
  • Odpowiedz