Aktywne Wpisy

XkemotX +330
Nie warto pomagać ludziom #zalesie #w---w #inpost
Otrzymałem dzisiaj paczki z Chin w swojej skrytce, spieszyłem się więc wyjąłem wszystko co było w paczkomacie bo miałem kilka przesyłek. Okazało się że Inpost wsadził tam z jakiegoś powodu paczkę jakiejś kobietki, zwykły biały karton bez oznaczeń. Otwieram w domu paczki i zdziwienie że mam czyjąś rzecz, w środku jest fakturka z nr tel kobiety więc od razu do niej piszę
Otrzymałem dzisiaj paczki z Chin w swojej skrytce, spieszyłem się więc wyjąłem wszystko co było w paczkomacie bo miałem kilka przesyłek. Okazało się że Inpost wsadził tam z jakiegoś powodu paczkę jakiejś kobietki, zwykły biały karton bez oznaczeń. Otwieram w domu paczki i zdziwienie że mam czyjąś rzecz, w środku jest fakturka z nr tel kobiety więc od razu do niej piszę

źródło: temp_file6479197661783178535
Pobierz
Beznazwyy +677
Oglądałem kiedyś pogromców mitów, pokazywali jak pies potrafi wyczuć człowieka, tyle tam kombinowali żeby go zgubić ubrania zmieniali, prysznic brali, przez rzeke przechodzili kompletnie nic to nie dawało, tak sie zastanawiam jakim cudem w tym przypadku te psy są bezużyteczne ale potem sobie przypominam że to polska policja i oni nawet nie wpadli na to żeby dać wody psu w transporcie i zdechł od ciepła xD
#limanowa
#limanowa

źródło: 1000013747
Pobierz
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzNajlepiej to leczyć zdrowych! Żadnych kosztów, tylko skłądki!
Kwota ubezpieczenia niska, ale jednak jest w przeciwienstwie do wspanialych kapitalistycznych wymyslow.
To jest wazne jak ktos konczy prace i przechodzi na emeryture - zeby
@JackDaniels: Wszystkie składane oświadczenia medyczne tracą ważność po 3 latach, więc jeśli byś skłamał i weźmiesz polisę długoterminowo, to nie odpowiadają tylko przez pierwsze 3 lata.
@sayanek: No o tym mowie, te prywatne korpo penisy nie ubezpieczaja takich ludzi. Ludzie przez 30 lat potrafia im placic skladke a przy przejsciu na emeryture oni oleja cieplym moczem i pokaza faka.
Moja mama w pracy przez dziesieciolecia byla ubezpieczona w PZU i przy przejsciu na emeryture nikt nie robil problemow pomimo kilku chorob przewleklych
@kamil-tumuletz Pogłaskanie za mieszkanie, ale drewniany kołek w zęby dodatkowo płatny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mnie ciekawi jak będzie w przyszłości jak liczba starych ludzi będzie tylko rosła a osób które będą ich utrzymywać malała
@cielak44: To stwierdzenie można porównać do osoby z problemem otyłości co zachorowała na nowotwór jelita i stwierdzić,