Wpis z mikrobloga

Skoro wykop jest za Lewandowskim to znaczy, że społeczeństwo jest za Probierzem.

A szkoda.
#mecz #reprezentacja

Ja zawsze team #lewandowski.
Pamiętam Probierza, nie tak dawno, z mojej Cracovii; zwykły czereśniak i toksyk.
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JCash: właśnie pół na pół bym powiedział. Swoje za uszami ma Lewy oraz Probierz.

Jako „adwokat diabła” czyli Lewego powiem tylko że jak Robert dawał info o tym że odpuszcza to zgrupowanie to padło również info że było to dogadane z selekcjonerem. Może właśnie tak było że ten się zapytał, tamten się zgodził a parę dni później dzwoni do niego że już nie będzie kapitanem.
  • Odpowiedz
  • 1
@Adamcborodo: Ja to bym się zastanawiał gdyby Lewy miał konflikt z Kloppem,
Probierz jest człowiekiem konfliktowym, o niskiej inteligencji emocjonalnej a z ogromnym ego.
Lewego szlag trafia na poziom reprezentacji i prowadzenie się piłkarzy od wielu, wielu lat. Trzymał gębę na kłódkę dla dobra tej drużyny, ale jak ktoś mu tak ordynarnie chciał napluć w twarz to się odwrócił i wyszedł. Popieram w 100%.

Dyskusja byłaby inna gdyby ta repra
  • Odpowiedz
@JCash: tylko że funkcja kapitana to trochę więcej niż „dobrze kopie”. To funkcja która powinna spajać cały zespół. Po każdej wtopie reprezentacji (nawet z jego winy, przypomnijmy aferę premiową) tłumaczy zawsze siebie lub nabiera wodę w usta. Ta rezygnacja to też pokazanie że reprezentacja to była forma jego reklamy a nie gra dla orzełka. Dla kawałka szmatki tupnął nóżką i obrażony. Przypomnijmy Błaszczykowskiego (piłkarza który również ma piękną karierę i
  • Odpowiedz