Wpis z mikrobloga

chłopie który to czytasz, jeszcze na łeb nie upadłem żeby w 21 wieku brać jakiś ślub xd²

Szczególnie że mam swój własny dom, spłacony już w połowie w wieku 32 lat, samochód, i 3-4 miesiące wolnego co roku i wyjazdy do gorących krajów.

Co dobrego wniosła by mi żona do takiego interesu?

Tylko szanowany konkubinat, kobieta ma wtedy huśtawkę emocjonalną, dasz jej po ryju raz na jakiś czas i wątroba jej nie gnije,
S--s jest świetny na pogodzenie się, c--a całą mokra na myśl jakiego ma ogierka nieokiełznanego.
Kolezaneczki jej zazdroszczą że trafiła na takiego co nie ulegnie smiesznemu shit testowi "Ślub!!! Albo koniec związku"xd2²

Jak widzisz same plusy.

#zwiazki #takaprawda #rozwod #sadowehistorie #slub #prawo #przemyslenia #konkubinat #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@adamsowaanon: jestem ubogi, ale też przeciwko ślubom, gdzie ten papier to jest na podtarcie tyłka, ale ma moc prawną i oczywiście z samymi niekorzystnymi warunkami dla mężczyzny , a profitami dla kobiet. Chrzanię ten cyrk zwany ślubem, kontraktem, który jest garścią ściskającym jaja mężczyzny przez kobietę czyniąc z niego posłusznego niewolnika i kukolda.
  • Odpowiedz
@adamsowaanon Ale wiesz, że żona nie ma prawa do niczego, czego dorobiłeś się przed ślubem?
Bo i po drugie, jak szukasz szona, wyszpachlowanego bardziej jak patodeveloperska piwnica w centrum Warszawy, to powodzonka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja swojej szukałem trochę czasu, ale nie żałuję zupełnie.
  • Odpowiedz
  • 7
Ale wiesz, że żona nie ma prawa do niczego, czego dorobiłeś się przed ślubem?

@Kulek1981: żona, czyli matka dziecka dostanie dom od chłopa żeby w nim mieszkać po rozwodzie, niby dla dobra dziecka,
Tak a chłop zostanie bez własnego domu.

Do tego już obca baba będzie sobie tam sprowadzać nowych facetów i nic z tym
  • Odpowiedz