Aktywne Wpisy

adixon777 +3

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
arkan997 +92
Czy tylko mnie boli jak wiele ze starszych gier na GOGa nie zostało przetłumaczonych na język polski? Niby człowiek zna angielski ale przecież doskonale pamiętam jak wiele z tych nieprzetłumaczonych tytułów ogrywałem po polsku. Ba! Takie gry jak Throne of Darkness czy Chciago 1930 dostały przecież pełny polski dubbing. A dziś? Dziś polski GOG nie ma nawet za bardzo ochoty dodawać napisów do takich gier jak Venetica, Arcanum czy Świątynia Pierwotnego Zła.

źródło: Click
Pobierz
Szczególnie że mam swój własny dom, spłacony już w połowie w wieku 32 lat, samochód, i 3-4 miesiące wolnego co roku i wyjazdy do gorących krajów.
Co dobrego wniosła by mi żona do takiego interesu?
Tylko szanowany konkubinat, kobieta ma wtedy huśtawkę emocjonalną, dasz jej po ryju raz na jakiś czas i wątroba jej nie gnije,
S--s jest świetny na pogodzenie się, c--a całą mokra na myśl jakiego ma ogierka nieokiełznanego.
Kolezaneczki jej zazdroszczą że trafiła na takiego co nie ulegnie smiesznemu shit testowi "Ślub!!! Albo koniec związku"xd2²
Jak widzisz same plusy.
#zwiazki #takaprawda #rozwod #sadowehistorie #slub #prawo #przemyslenia #konkubinat #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Bo i po drugie, jak szukasz szona, wyszpachlowanego bardziej jak patodeveloperska piwnica w centrum Warszawy, to powodzonka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja swojej szukałem trochę czasu, ale nie żałuję zupełnie.
@Kulek1981: żona, czyli matka dziecka dostanie dom od chłopa żeby w nim mieszkać po rozwodzie, niby dla dobra dziecka,
Tak a chłop zostanie bez własnego domu.
Do tego już obca baba będzie sobie tam sprowadzać nowych facetów i nic z tym
Ale to ty dzwonisz.