Aktywne Wpisy
murison +316

GrubyKociol +155
Tradycyjnie- jeden plus jedna mela.
Radosław Gołębiowski został przyłapany na oszukiwaniu podczas Trans Balcan Race.
Legenda polskiego Ultra okazała się zwykłym oszustem. Ehh kolejny karaś.
https://www.instagram.com/p/DZHEKRBCGrX/?img_index=1
#rower #afera
Radosław Gołębiowski został przyłapany na oszukiwaniu podczas Trans Balcan Race.
Legenda polskiego Ultra okazała się zwykłym oszustem. Ehh kolejny karaś.
https://www.instagram.com/p/DZHEKRBCGrX/?img_index=1
#rower #afera
źródło: image
Pobierz

Stoję przed wyborem karty SIM do USA. Jadę z małżonką. Przed rokiem byliśmy w Turcji i korzystaliśmy z AirAlo - byliśmy bardzo zadowoleni. Można udostępniać Internet na inne urządzenia i sygnał był bardzo dobry. Kupiliśmy jedną esimkę jeszcze będą w Polsce i po wylądowaniu w Turcji od razu był zasięg i wszystko działało.
Zacząłem czytać co wybrać do USA i niby polecają pakiety z T-mobile lub Simplemobile.
1. T-mobile - nie ogarniam co tutaj polecać, najtańszy pakiet to 40$ za 10gb internetu - słabizna.
2. SimpleMobile - działa na zasięgu T-mobile, 15GB za 40$ - też wydaje mi się dosyć słabo
3. Airalo, też nie ma rewelacji, ale za sam internet 20GB jest 38$, a internet + połączenia 44.50$
Podsumowując Airalo wydaje mi się lepsze;
1. Nie trzeba lecieć od razu po przylocie po kartę sim i uruchamiać jej. Tylko ogarnąć to sobie na spokojnie jeszcze w PL..
2. W Airalo działa hostspot bez problemu (w pozostałych czytałem, że są limity na inne urządzenia, albo net w ogóle nie działa)
Najprawdopodobniej zdecydujemy się na tańszy pakiet z 10 GB + połączenia, bo i tak w wielu parkach czy dzikich rejonach zasięg będzie ograniczony. zdjęcie w załączniku.
Dajcie znać z czego wy korzystaliście!
#usa #podroze #esim #telefony #podrozujzwykopem
Pobierzźródło: image
PobierzŚmigało elegancko i bardziej warto moim zdaniem :) WI-FI calling wystarczy
Pobierzźródło: image
Pobierz@Arczevski: Z tego korzystałeś? Rzeczywiście ceny fajne, ale w ogóle nie widzę opcji z połączeniami. Jedynie karty internetowe
Pobierz