Aktywne Wpisy

Melkovva_ +15
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

mechaos +7
Mireczki, do 33 roku życia stroniłem od #ksiazki. W marcu kupiłem żonie #kindle i oszlalalem. Kupiłem drugiego odrazu i tak sobie czytam. Wiedźmin nadrobiony, diuna też, władca poerscieni, Hobbit, dzieci hurina i reszta też. Trylogie metro skończyłem też, dzisiaj dosłownie.
Polećcie jakieś książki kurde fajne takie dla takiego lamusa książkowego. Mile widziany klimat jak w metro.
Polećcie jakieś książki kurde fajne takie dla takiego lamusa książkowego. Mile widziany klimat jak w metro.
Dlaczego w Polsce jest taka moda na latynoski typ urody? Co jest w nich takiego pociągającego że jakieś 90% kobiet dostaje małpiego rozumu na widok śniadego wysokiego faceta? Skąd to się bierze? Blondyni czy szatyni nie są zazwyczaj tak rozchwytywani. O tak zwanych świńskich blondynach czy rudych to nawet nie wspominam bo takich to lubi może jedna na tysiąc. I niech nie wciskają kitu że np. karnacja nie ma znaczenia bo zazwyczaj im ciemniejsza tym bardziej rozchwytywany. A bladzi zazwyczaj nie
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
chodzi o szansę na szersza pulę genetyczną.
W sumie fakt, w krajach jak Włochy, Hiszpania, Portugalia, Francja, Turcja czy też w Ameryce Południowej blondyni są rozchwytywani. Tylko mnie to dziwi że w Polsce znaczna część woli brunetów, przecież większość świata to właśnie bruneci a blondyni to tak naprawdę Skandynawia i Europa środkowo-wschodnia tylko
Na niektóre nacje, nie mówią jakoś że np. Ukraińcy, Rosjanie czy Rumuni są przystojni
Muszę chyba pojechać na południe Europy albo do krajów latynoskich
źródło: temp_file6986976768410136612
Pobierz