Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Glik dodatkowo z kilku źródeł inaczej uszkodził się niż na treningu piłkarskim. Dziwnym trafem ja wierzę, że go schody pokonały, a nie trening. On ogólnie nigdy lotny nie był. Rozwinął karierę fajnie, ale jak grał w Piaście gadano, że jest drewniany i sporo faktycznie go łączyło z Hajto niż z takim Bąkiem co przy Gliku i Hajto to mega technik jak na obrońcę;)

@Kismeth:
  • Odpowiedz
@Kismeth: Przecież to był i jest bandyta. W polfinale LM z Juve celowo zrobił stempla Higuainowi prosto w kolano (co z kolei umknęło arbitrowi). W derbach Turynu praktycznie w każdym meczu dostawał czerwoną kartkę. Takie zachowania powinno się piętnować...
  • Odpowiedz
autorytet

@Kismeth: właśnie dlatego to autorytet.

Chlopaki potrafią się napić, atmosferę zrobić, wulgarnie zabalowac, a nie jakaś pi&deczka dbająca o rytm snu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Przypomnijmy, że prezydentem został kibol alfons. xD
  • Odpowiedz
@megapogonka: A masz jakiś link. W jakiej gazecie to było? Wierzę w tą akcję, bo w Piaście raczej miał łatkę mocnego przeciętniaka. Kogoś pokroju Marcina Flisa teraz Siedlce, może delikatnie lepszego od Radka Becalika z Widzewa czy Marcina Rosłonia z Legii. Taki to był grajek przeciętny wtedy, ale z kariery dość dużo wycisnął, jednak autorytetem to on nie jest;)
  • Odpowiedz
@Sylwiusz89: to chyba kiedyś na Weszło było w kontekście takim, że gdyby go żona nie ogarnęła to by dalej n------y z autobusu wypadał xd Był generalnie to taki artykuł, że dużo żonie zawdzięcza.
  • Odpowiedz
@megapogonka: To może dzięki żonie turysta jeszcze żyje, bo w sumie jak przeczytałem o tym pobiciu to stwierdziłem, że faktycznie % za dużo było, bo raczej nikt nie biję nikogo, bo tak. Tam zagrożenia prywatności czy bezpieczeństwa totalnie nie było. To tak jak do kogoś strzelić z broni palnej, bo pomyliło się w jego ręku parasol z AK-47 @crazyvegi Stąd chyba pan Gie powinien siedzieć cicho, bo myślę, że
  • Odpowiedz