Aktywne Wpisy

Vanche +139

KrolWlosowzNosa +249
Ceny żywności na igrzyskach olimpijskich. Taniej niż w Zakopanem w ciemną, deszczową, listopadową noc w punkcie gastro 2.5km od Krupowek, w zgniłej budzie za parkingiem po 25 PLN/h.
Popcorn w cenie małej wody w polskim kinie.
#igrzyskaolimpijskie #jedzzwykopem
Popcorn w cenie małej wody w polskim kinie.
#igrzyskaolimpijskie #jedzzwykopem
źródło: 1000036755
Pobierz

#wise #revolut #finanse #banki
Raczej nie wpłacisz w normalnym tego słowa rozumieniu.
Ja na twoim miejscu zrobiłbym konto Zen, tam masz opcje wpłaty przez paysafecash, które umożliwia ci doładowanie gotówka w żabce.
Skrill jest częścią Neteller, jeśli tobie działa to, to good for you, ale generalnie jak jedno i drugie jest znane z losowosci. Tobie będzie działać, a mi za chwilę wyrzuci potwierdzenie konta dokumentem płatności za prąd.
Bez fizycznej ciężko. Zresztą nie wiem czy dobrze rozumiem, ale wpłata na kartę to jest formą wpłaty sposobem na kartę. Nie gotówka na kartę.
Załóż sobie konto na zen i skorzystaj z paysafecash, na każde 100 zł masz 3% prowizji, czyli niecałe 3 zł.
@Saltambenq no ja nigdy nie mialem problemu nawet wyplaty z skrilla na karte kredytowa, 10sek i kasa jest na santanderze np.
Spoko, dałem ci jasne i proste rozwiązanie jak biały człowiek. Jeśli wolisz się bawić z kartami psc to ok.
A sorry, miałem jemu napisać xD wybacz.