Wpis z mikrobloga

@dzikiwaz21:

Raczej nie wpłacisz w normalnym tego słowa rozumieniu.

Ja na twoim miejscu zrobiłbym konto Zen, tam masz opcje wpłaty przez paysafecash, które umożliwia ci doładowanie gotówka w żabce.
  • Odpowiedz
@dzikiwaz21: nie, raczej nie.. Ale ja kiedyś w takim przypadku kupiłem w żabce kody paysafecard i te kody można dodać jako doladowanie portfela Skrill (to coś jak wise, też wirtualny portfel) osobiście używam dalej często skrilla bo maja tak samo doładowania portfela np blikiem. Jest karta wirtualna i wszystko śmiga jak należy. Oczywiście jest opłata. Za psc 100pln doda Ci do portfela chyba 95pln ale dalej to spoko.
  • Odpowiedz
@sekreet'

Skrill jest częścią Neteller, jeśli tobie działa to, to good for you, ale generalnie jak jedno i drugie jest znane z losowosci. Tobie będzie działać, a mi za chwilę wyrzuci potwierdzenie konta dokumentem płatności za prąd.
  • Odpowiedz
@dzikiwaz21:

Bez fizycznej ciężko. Zresztą nie wiem czy dobrze rozumiem, ale wpłata na kartę to jest formą wpłaty sposobem na kartę. Nie gotówka na kartę.

Załóż sobie konto na zen i skorzystaj z paysafecash, na każde 100 zł masz 3% prowizji, czyli niecałe 3 zł.
  • Odpowiedz
@dzikiwaz21: ale to nie zmienia faktu, że jeśli jesteś zmuszony z jakiegoś powodu to no założysz sobie skrill w moment, i kartami psc sobie doładujesz i możesz płacić tą kartą wirtualna w internecie czy co tam chcesz.

@Saltambenq no ja nigdy nie mialem problemu nawet wyplaty z skrilla na karte kredytowa, 10sek i kasa jest na santanderze np.
  • Odpowiedz