Aktywne Wpisy

Pixario +373
Mam przewlekłą chorobę neurologiczną od około 2 lat, napisałem objawy w Groka i wypluł mi że to choroba kręgosłupa w odcinku szyjnym przy kolejnej wizycie zwróciłem na to uwagę lekarzowi ten obśmiał ale nalegałem i skierowanie na MRI dostałem, prześwietleniu okazało się ze mam tą chorobę kurtyna. I tak przez 2 lata byłem leczony tylko objawowo nikt nie szukał przyczyny do tego pragnę dodać że miałem przez to jedna małą operację chirurgiczną

● YouTube / Odysee ▶ CeBe CeBe | NIE CHCĘ MIEĆ DZIECI, O ABORCJI & EUTANAZJI ● shoty z live 08/06/2025
🥑💬
Z nieznanego mi powodu mimo różnych prób edycji, rozdziały w tym filmie nie działają. Żeby z nich korzystać polecam rozwinąć opis pod filmem
⭐️ KamboShoty to archiwum shotów różnych autorów o kambodżańskim uniwersum, czyli polskich youtuberów w Kambodży i nie tylko,
⭐️ KamboShoty znajdziesz na tych stronach;
⭐️ KamboShoty możesz wspomóc korzystając z tego linka przy zakładaniu konta na Odysee ▶ https://odysee.com/$/invite/@KamboShoty:a
⭐️ więcej o kambodżańskim uniwersum możesz przeczytać w szybkim przewodniku na Reddicie ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
▶ #kamboshoty ◀ | #cebecebe #raportzpanstwasrodka #raportzakcji #polacywkambodzy
źródło: ezgif-76050f0797a6a
Pobierz