Jak tam posłuszniaki? wszystko łykajcie co wam każą.
@SebastianEnriqueAlvarez: W latach 80 ubieglego wieku proponuje sie postawic nauczycielom albo rodzicom. tydzien bys na dupie nie siedzial.
Nie to co teraz bananowe oskarki obrazone ze pani z polaka zadaje zadanie domowe. A potem jak juz pojda do swojej pierwszej pracy to zdziwienie ze cos trzeba robic i nikt ich po glowce nie
@gorzki99: ja zdałem tą marną maturę z palcem w dupie, srając pod siebie jakieś 2-3 lata temu by dostać się do swojego elitarnego liceum. Tylko głąb matury nie zda
ale 99 w nicku to TY nawet miernoto sesji prawdziwej na oczy nie widziałeś.
@SebastianEnriqueAlvarez: Giertych oprocz matury mogl ci jeszcze z 5 punktow inteligencji dolozyc. Mialbys wtedy przynajmniej dodatnia. +1 ale zawsze dodatnia
Wnioskowac rocznik po cyferkach w nicku. Jak ja z tego kisne to nie masz pojecia. Jak oderwanym i odklejonym trza byc zeby wpasc na taki pomysl?
Jakbym mial nick gorzki24 to mialbym w/g ciebie 101 lat czy jeszcze bym
@SebastianEnriqueAlvarez: Oby nie doktorem nauk prawa. Bo taki jeden udowodnil co tytuly i papierki znacza.
BTW jak 2-3 lata temu pisales mature a dzis jestes doktorem to musze przyznac ze szybko Ci poszlo. Kupiles tytul MBA w pewnej ostatnio znanej uczelni? ile zaplaciles? 30pln?
Komentarz usunięty przez moderatora
@SebastianEnriqueAlvarez: to już pretensje do samej szkoły bo to nie było odgórnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@SebastianEnriqueAlvarez: To tylko potwierdza moja teorie ze gimnazja zbytniej inteligencji nie przyciagaly :D
Mundurki zostaly "wymyslone" duzo przed giertychem. 35 lat temu juz musialem mundurek w podstawowce
@SebastianEnriqueAlvarez: W latach 80 ubieglego wieku proponuje sie postawic nauczycielom albo rodzicom. tydzien bys na dupie nie siedzial.
Nie to co teraz bananowe oskarki obrazone ze pani z polaka zadaje zadanie domowe. A potem jak juz pojda do swojej pierwszej pracy to zdziwienie ze cos trzeba robic i nikt ich po glowce nie
@SebastianEnriqueAlvarez: Giertych oprocz matury mogl ci jeszcze z 5 punktow inteligencji dolozyc. Mialbys wtedy przynajmniej dodatnia. +1 ale zawsze dodatnia
Wnioskowac rocznik po cyferkach w nicku. Jak ja z tego kisne to nie masz pojecia. Jak oderwanym i odklejonym trza byc zeby wpasc na taki pomysl?
Jakbym mial nick gorzki24 to mialbym w/g ciebie 101 lat czy jeszcze bym
@SebastianEnriqueAlvarez: Czyli dobrze przypuszczalem - bananowy oskarek :DDDD
BTW jak 2-3 lata temu pisales mature a dzis jestes doktorem to musze przyznac ze szybko Ci poszlo. Kupiles tytul MBA w pewnej ostatnio znanej uczelni? ile zaplaciles? 30pln?
Komentarz usunięty przez moderatora
@SebastianEnriqueAlvarez: Zaiste elitarne to liceum jak zeby sie do niego dostac to trzeba miec mature :DDD
Wez ty sie juz bardzij nie blaznij bo wszystko ma swoje granice :D
źródło: obraz
Pobierz