Aktywne Wpisy

FejsFak +46
Ciekawe czy w tym obsranym kraju kiedyś się coś zmieni i od października do kwietnia nie będzie śmierdzieć powietrze? #stepujacybudowlaniec #smog #polska #europa #czystepowietrze
źródło: Screenshot_20251002_222015
Pobierz
Larsberg +1
Kojarzycie typa co się nazywa Zagrajnik?
Jego filmów nie da się oglądać. Ma jakieś ADHD i n--------a 1000 słów na minutę. Kiedyś jeszcze dało się posłuchać jego recenzji ale z każdym kolejnym filmem gadał coraz szybciej i szybciej a teraz jest bardziej męczący niż reklamy na YouTube.
#kiszak
Jego filmów nie da się oglądać. Ma jakieś ADHD i n--------a 1000 słów na minutę. Kiedyś jeszcze dało się posłuchać jego recenzji ale z każdym kolejnym filmem gadał coraz szybciej i szybciej a teraz jest bardziej męczący niż reklamy na YouTube.
#kiszak
źródło: temp_file4438824287966107673
Pobierz

Z matmy byłem cieniasem, bo od podstawówki dosłownie leciałem na pałach, pamiętam w liceum nie umiałem liczyć ułamków jak babka mnie wzięła do tablicy xD Natomiast lubię różnego typu łamigłówki więc ciężko mi ocenić czy mam predyspozycje czy nie dlatego okaże się to w praniu.
Jest tutaj ktoś komu ostatnio udało się przebranżowić? Ile to zajęło? Jak to wyglądało? Chętnie przyjmę wszystkie rady od doświadczonych programistów.
#programowanie #naukaprogramowania #pracbaza #pytanie #programista15k #pracait
@g5fjju: Nie. Chce zmienić swoje życie, musicie do wszystkiego podchodzić tak negatywnie?
@szarekredki: Ja nigdy nie ćpałem nawet, na siłce też ćwiczę od 5 lat systematycznie i mam dobre wyniki. Nigdy nawet przez myśl mi nie przeszły myśli s. Bardziej chodzi o mój tryb życia, że przychodzę z roboty, odpalam kompa i tak mija mi cały dzień, nic oprócz
Czyli już ci ktoś mówił że twoje pomysły to porywanie się z motyka na Wenus?
@g5fjju: Zostanie programistą to jest misja lotu na marsa? Czy o co ci chodzi xD
Idź w AI/ML, powodzenia
Branie się na stare lata za coś czym nigdy się nie zainteresowałeś w momencie gdy w danej branży jest kryzys to tak, misja na Marsa.
Wiadomo możesz nawet kardiologiem zostać w każdym wieku, ale czytając ten opis że pół życia przeleżałeś przed tv jakoś nie wróży efektów.
Wiadomo wszystko w życiu jest możliwe, ale statystyka jest statystyka, a prawdopodobieństwo jest jakie jest.
@Theft75: W końcu jakaś rzeczowa odpowiedź, dzięki. No cóż, za 2-3 miesiące się odezwe na tagu, będę cisnął mocno i zobaczymy co z tego będzie - na pewno mam
@kamikadze97: xDDD
@Theft75: Farmacja jako kierunek jest "znany" z tego że jest absurdalnie wręcz trudny, śmiem twierdzić że to jest jeden z najtrudniejszych kierunków wykładanych na polskich uczelniach (przedmioty z medycyny, chemia, biologia i tym podobne "kwiatki"), tylko po to by pracować jako sprzedawca w aptece xD Wsm jedyna zaleta tego jest
https://www.itv.com/news/granada/2025-05-07/bma-we-could-potentially-see-thousands-of-unemployed-doctors