Aktywne Wpisy

Arbuzlele +788
ΕΊrΓ³dΕo: temp_file6569626573393889056
Pobierz
KorpoRozowa +2
Jestem ciekawa co o tym myΕlicie, bo mi coacherki zaczΔΕy wjeΕΌdΕΌaΔ na psychΔ.
Ja mam dwadzieΕcia kilka lat i pracujΔ w korpo, zarabiam ok. 4300 zΕ na rΔkΔ. MΓ³j chΕop, rΓ³wieΕnik, pracuje fizycznie, robi nadgodziny i zarabia ok. 6000 zΕ na rΔkΔ. Mieszkamy razem, w maΕym mieΕcie, w mieszkaniu mojej mamy, wiΔc nie obciΔ ΕΌa nas odstΔpne co miesiΔ c. Mamy wspΓ³lne konto w banku, na ktΓ³re przelewamy co miesiΔ c takΔ samΔ kwotΔ i z
Ja mam dwadzieΕcia kilka lat i pracujΔ w korpo, zarabiam ok. 4300 zΕ na rΔkΔ. MΓ³j chΕop, rΓ³wieΕnik, pracuje fizycznie, robi nadgodziny i zarabia ok. 6000 zΕ na rΔkΔ. Mieszkamy razem, w maΕym mieΕcie, w mieszkaniu mojej mamy, wiΔc nie obciΔ ΕΌa nas odstΔpne co miesiΔ c. Mamy wspΓ³lne konto w banku, na ktΓ³re przelewamy co miesiΔ c takΔ samΔ kwotΔ i z
Co uwaΕΌacie za bardziej sprawiedliwe?
- WpΕacanie takiej samej kwoty na konto 67.0% (325)
- WpΕacanie procentowe od wypΕaty np. po 40% wypΕaty 33.0% (160)

π¬ Czasem Twoja kumpela obrazi CiΔ telepatycznie, nazwie Twoje staty ΕΌaΕosnymi i zniknie w eterzeβ¦ a potem zapyta, czy chcesz coΕ z RGFK π§ββοΈπ§ββοΈ
Ech, wiadomo β przyjaΕΊΕ wΕrΓ³d Poszukiwaczy PrzygΓ³d bywa skomplikowana, ale miΕoΕΔ do koΕci zawsze nas ΕΔ czy. π²β€οΈ
A DO TEGO TERAZ Z RABATEM 7%, gdy wpiszesz kod: przepisztendΕugikodidostaniesz7procent2137
π₯ Odwieczna PRAWDA podrΓ³ΕΌnikΓ³w. Najlepsze kostki do RPG β tylko na RGFK.pl!
#rgfk #rpg #kostki #fantasy #mem #elfy #telepatic #magicsenger #messenger #dungeonsanddrama #koscirpg #rpg #dwulicowa #nara #avon
ΕΊrΓ³dΕo: meme
Pobierz