Aktywne Wpisy

cheture +18
jakie macie plany na piątek wieczur
lyncz +156
TL;DR:
Pamiętacie moją nówkę sztukę Konę, która zdechła po 700 km, a krakowskie ASO potrzebowało 2 tygodni na ściągnięcie akumulatora? Dziś rano zadzwonili: "Naprawione, można odbierać!". Urwałem się z roboty, przedzierałem przez zakorkowany Kraków ponad godzinę. Odbieram auto, wyjeżdżam za bramę serwisu i... na deskę wjeżdża czerwona ikona braku ładowania xD. Wrócili do punktu wyjścia. Rzuciłem im kluczykami na blat, zrównałem ich procedury z ziemią i zostawiłem tam ten złom.
Wersja dla koneserów korpo-absurdu:
Mirki,
Pamiętacie moją nówkę sztukę Konę, która zdechła po 700 km, a krakowskie ASO potrzebowało 2 tygodni na ściągnięcie akumulatora? Dziś rano zadzwonili: "Naprawione, można odbierać!". Urwałem się z roboty, przedzierałem przez zakorkowany Kraków ponad godzinę. Odbieram auto, wyjeżdżam za bramę serwisu i... na deskę wjeżdża czerwona ikona braku ładowania xD. Wrócili do punktu wyjścia. Rzuciłem im kluczykami na blat, zrównałem ich procedury z ziemią i zostawiłem tam ten złom.
Wersja dla koneserów korpo-absurdu:
Mirki,

Zgrywają ostoję sprawiedliwości a pierwsze co zrobili po wygraniu Karolka, to obrazili się na demokrację i zwyzywali dziecko xd
Jak tak ma wyglądać postęp, to już wolę zasciankowy PiS xd Serio
@ka-lol: jeszcze trochę i może w końcu wykopki odkryją, że taka odklejka to jest dosłownie cecha neoliberałów
źródło: Screenshot 2025-05-30 at 17-14-17 Profil @OlFunkyBastard Wykop.pl
Pobierz@ka-lol: przypominam że pis z sekciarzami po wyborach parlamentarnych wszedzie gadali że ludzie z jagodna to ludzie którzy sprzedali sie za kawałek pizzy, a w tej kampanii odmawiali patriotyzmu ludziom niegłosującym na nawrockiego, więc takie gadanie ze to tylko ludzie zwiazani z PO odwalają trzodę zwiazaną z wyborami a pisowcy nie to manipulacja
@ntctorment: Atakowanie dzieci.
Serio? ( ͡º ͜ʖ͡º) Dla ciebie to
Ale to charakterystyczne dla PO. Ich twarz medialna wyzywa żołnierzy od morderców, plus poplecznicy atakują dzieci.
Pis mimo wszystko takich granic nie przekracza.