Powiem Wam jakich wyborców ma Karol Nawrocki - zapytałem sąsiadów, dlaczego jak już głosowali na Karola to jaki był tego motyw przewodni - oczywiście ludzie z wykształceniem podstawowym (cała rodzina) - powiedzieli że widzieli filmiki na Facebooku jak ma założone rękawice i się bije do worka, co w ciężkich czasach ma się nam opłacić. Taki był motyw przewodni zagłosowania na Karola. Masakra #polityka #wybory
@JonasKahnwald: juz widze jak Nawrocki naciera na kacapów w rekawicach everlasta xD Ale to wlasnie pokazuje jak była prowadzona kampania Trzaskowskiego. Fatalnie, po amatorsku xD mieli na tacy wałek z mieszkaniem nawrockiego, bycie alfonsem, zalatwianie panienek, snus na dziąsło, fotki i znajomosci z gangusami i kuźwa nic!! A współkoalicjanci jeszcze atakowali Trzaska zamiast cisnąć tą mierną pacynke kaczynskiego za kontakty z połświadkiem i ustawki pseudokibiców.
@JonasKahnwald: Nad Sikorskim to można by się jeszcze zastanowić bo za młodu do kacapów strzelał. Ale Trzaskowski jest głównie znany z zakazywania Marszu Niepodległości (wbrew Konstytucji gwarantującej wolność zgromadzeń) i promowania skrajnej lewicy. Jeszcze tę ekonomiczną lewicę to można wybaczyć, ale światopoglądowa to wariaci i trzeba głosować przeciwko temu:
@harcerz wystarczy wysłać poprawny wniosek o organizację zgromadzenia i problemu by nie było. W zeszłym roku chyba specjalnie wysłano 5 błędnych żeby krzyczeć o prześladowaniu.
@harcerz a może dodasz informację dlaczego zakazywał MN, czy tak po prostu wolisz rzucać gównem jak klasyczny pisowiec z nadzieją, że coś się przyklei?
@harcerz: pokaż kiedy zakazywał Marszu Niepodległości. Jeżeli wkleisz te przypadki gdzie były niepoprawne wnioski to proszę cie, idź przeproś matkę i nie pisz więcej a jak już to pisz na facebooku Grażynce i Mariuszowi, ewentualnie idź komentuj na kanale zero.
Marsz Niepodległości odbywał się i będzie się odbywać co roku, niezależnie jaka władza będzie
Te przypadki lewicowych odchyleń - ładny cherry picking. Mam poszukać równie medialne przypadki ale z tej
@hahaha322: Nigdy nie głosowałem na PiS, głównie na PO. Marsze generalnie się odbywały (trudno powstrzymać dziesiątki tysięcy ludzi), ale Ratusz walczył z nimi na wszelkie sposoby. W 2021 na przykład podali do sądu decyzję PiSowskiego marszałka województwa które dawało MN status wydarzenia cyklicznego. Trzaskowski w końcu wygrał i od razu na trasie MN zarejestrowali się "antyfaszyści" z zamiarem zablokowania. W końcu Bąkiewicz dokonał kontrowersyjnej decyzji o uczynieniu marszu rządowym, co z
@JonasKahnwald a ja mam sąsiadów oczywiście cała rodzina po studiach. Pytałem ceny na Trzaskowskiego głosują to mówili że zna kilka języków, jest inteligentny i świetnie się prezentuje.
#limanowa Właśnie słucham w radiu że policja tłumaczy się że "pewnie ma sprzęt do nasłuchu policji" "bardzo możliwe że posiada podziemną bazę" ta k---a laboratorium dextera jeszcze xD
#polityka #wybory
Ale to wlasnie pokazuje jak była prowadzona kampania Trzaskowskiego. Fatalnie, po amatorsku xD mieli na tacy wałek z mieszkaniem nawrockiego, bycie alfonsem, zalatwianie panienek, snus na dziąsło, fotki i znajomosci z gangusami i kuźwa nic!! A współkoalicjanci jeszcze atakowali Trzaska zamiast cisnąć tą mierną pacynke kaczynskiego za kontakty z połświadkiem i ustawki pseudokibiców.
Ale Trzaskowski jest głównie znany z zakazywania Marszu Niepodległości (wbrew Konstytucji gwarantującej wolność zgromadzeń) i promowania skrajnej lewicy. Jeszcze tę ekonomiczną lewicę to można wybaczyć, ale światopoglądowa to wariaci i trzeba głosować przeciwko temu:
źródło: Danielle Muscato
Pobierz@harcerz: Wręcz przeciwnie. lewactwo krzyczące jak to robotnik ma źle to najgorszy motłoch.
@harcerz: Przecież to fake powielany przez uśmiechlaków
Marsz Niepodległości odbywał się i będzie się odbywać co roku, niezależnie jaka władza będzie
Te przypadki lewicowych odchyleń - ładny cherry picking. Mam poszukać równie medialne przypadki ale z tej
@hahaha322: Nigdy nie głosowałem na PiS, głównie na PO.
Marsze generalnie się odbywały (trudno powstrzymać dziesiątki tysięcy ludzi), ale Ratusz walczył z nimi na wszelkie sposoby. W 2021 na przykład podali do sądu decyzję PiSowskiego marszałka województwa które dawało MN status wydarzenia cyklicznego.
Trzaskowski w końcu wygrał i od razu na trasie MN zarejestrowali się "antyfaszyści" z zamiarem zablokowania.
W końcu Bąkiewicz dokonał kontrowersyjnej decyzji o uczynieniu marszu rządowym, co z
w jakich kręgach Trzaskowski jest z tego znany?
czy ta skrajna lewica promowana przez Trzaskowskiego jest teraz z tobą w pokoju? Czy też standardowo każdy na lewo od Korwina to "skrajna lewica"?
@harcerz:
@JonasKahnwald:
źródło: 1747030d6667b33comment_LYKQtuKUdbRt
Pobierz