Wpis z mikrobloga

Powiem Wam jakich wyborców ma Karol Nawrocki - zapytałem sąsiadów, dlaczego jak już głosowali na Karola to jaki był tego motyw przewodni - oczywiście ludzie z wykształceniem podstawowym (cała rodzina) - powiedzieli że widzieli filmiki na Facebooku jak ma założone rękawice i się bije do worka, co w ciężkich czasach ma się nam opłacić. Taki był motyw przewodni zagłosowania na Karola. Masakra
#polityka #wybory
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JonasKahnwald: juz widze jak Nawrocki naciera na kacapów w rekawicach everlasta xD
Ale to wlasnie pokazuje jak była prowadzona kampania Trzaskowskiego. Fatalnie, po amatorsku xD mieli na tacy wałek z mieszkaniem nawrockiego, bycie alfonsem, zalatwianie panienek, snus na dziąsło, fotki i znajomosci z gangusami i kuźwa nic!! A współkoalicjanci jeszcze atakowali Trzaska zamiast cisnąć tą mierną pacynke kaczynskiego za kontakty z połświadkiem i ustawki pseudokibiców.
  • Odpowiedz
@JonasKahnwald: Nad Sikorskim to można by się jeszcze zastanowić bo za młodu do kacapów strzelał.
Ale Trzaskowski jest głównie znany z zakazywania Marszu Niepodległości (wbrew Konstytucji gwarantującej wolność zgromadzeń) i promowania skrajnej lewicy. Jeszcze tę ekonomiczną lewicę to można wybaczyć, ale światopoglądowa to wariaci i trzeba głosować przeciwko temu:
harcerz - @JonasKahnwald: Nad Sikorskim to można by się jeszcze zastanowić bo za młod...

źródło: Danielle Muscato

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 33
@harcerz wystarczy wysłać poprawny wniosek o organizację zgromadzenia i problemu by nie było. W zeszłym roku chyba specjalnie wysłano 5 błędnych żeby krzyczeć o prześladowaniu.
  • Odpowiedz
@harcerz: pokaż kiedy zakazywał Marszu Niepodległości. Jeżeli wkleisz te przypadki gdzie były niepoprawne wnioski to proszę cie, idź przeproś matkę i nie pisz więcej a jak już to pisz na facebooku Grażynce i Mariuszowi, ewentualnie idź komentuj na kanale zero.

Marsz Niepodległości odbywał się i będzie się odbywać co roku, niezależnie jaka władza będzie

Te przypadki lewicowych odchyleń - ładny cherry picking. Mam poszukać równie medialne przypadki ale z tej
  • Odpowiedz
jak klasyczny pisowiec

@hahaha322: Nigdy nie głosowałem na PiS, głównie na PO.
Marsze generalnie się odbywały (trudno powstrzymać dziesiątki tysięcy ludzi), ale Ratusz walczył z nimi na wszelkie sposoby. W 2021 na przykład podali do sądu decyzję PiSowskiego marszałka województwa które dawało MN status wydarzenia cyklicznego.
Trzaskowski w końcu wygrał i od razu na trasie MN zarejestrowali się "antyfaszyści" z zamiarem zablokowania.
W końcu Bąkiewicz dokonał kontrowersyjnej decyzji o uczynieniu marszu rządowym, co z
  • Odpowiedz
@JonasKahnwald a ja mam sąsiadów oczywiście cała rodzina po studiach. Pytałem ceny na Trzaskowskiego głosują to mówili że zna kilka języków, jest inteligentny i świetnie się prezentuje.
  • Odpowiedz
Ale Trzaskowski jest głównie znany z zakazywania Marszu Niepodległości (wbrew Konstytucji gwarantującej wolność zgromadzeń)

w jakich kręgach Trzaskowski jest z tego znany?

i promowania skrajnej lewicy

czy ta skrajna lewica promowana przez Trzaskowskiego jest teraz z tobą w pokoju? Czy też standardowo każdy na lewo od Korwina to "skrajna lewica"?

@harcerz:
  • Odpowiedz