Aktywne Wpisy

MonazoPL +141
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz
hotshops_pl +781
Hej #wykop, tak jak obiecaliśmy z okazji Black Friday robimy #rozdajo
Dzisiaj polecimy na grubo i rozdajemy:
Smartwatch Amazfit GTR 3
Portal z promocjami HotShops.pl to miejsce gdzie codziennie pojawią się promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
Dzisiaj polecimy na grubo i rozdajemy:
Smartwatch Amazfit GTR 3
Portal z promocjami HotShops.pl to miejsce gdzie codziennie pojawią się promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
źródło: rozdajo-amazfit-gtr-3
Pobierz

zastosowania raczej warsztatowo/budowlane a nie modelarskie
#druk3d
@Zing Dobre żarty, uśmiałem się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak wystarczy ci PETG to minimum to jakiś Ender 3 V3 SE za jakieś 500-600 zł, sama kalibruje, drukuje w miarę szybko i jeśli nie dostaniesz wadliwego egzemplarza to nic nie powinno się z nią dziać (sam miałem taką, przedrukowałem kilka kilo filamentu i sprzedałem).
Ale jeśli 1500-2000 zł to nie jest dla ciebie jakiś wielki wydatek to warto dołożyć do Qidi
Do czegoś bardziej wytrzymałego albo do części zamiennych już potrzebujesz PETG, ASA, PC, PA i podobnych a z nimi A1 radzi sobie słabo albo wcale
A1 ma maksymalna temperature stolu 100°C, A1 mini tylko 80°C przez co odpadaja niektore popularne filamenty:
PC 100°C, HIPS 100°C, PETG-HT 110°C, ASA 90°C, ABS 95°C
@Polinik no wlasnie były w promocji za 1300 zł, ale wtedy jeszcze nie szukałem xD
Teraz na pepperze jest Kobra S1 za 1264 zł, ale nie znam jej za dobrze.
Qidi plus4 też ostro walczy i idzie im coraz lepiej, kibicuje im bo mają największe szansę z Bambu