Aktywne Wpisy

auto_reply +33
Mam już dość tego, że znajomi i rodzina wykorzystują to, że nie umiem odmawiać. Jak nauczyliście się stawiać granice - np. przestać pożyczać pieniądze?
pavlucco +252
Dostałem takie info od koleżanki z Wrocławia.
Jakaś typiara zobaczyła faceta z nożem w przy pasie (w lesie!) i napędza paranoję.
Mimo, że ktoś ją wytlumaczył, że to bushcraftowiec youtuber i pewnie nagrywa 543 sposób na rozpalenie ognia to ta ponoć idzie w zawarte odpowiadając, że przecież niedawno był przypadek zabicia nożem przez youtubera (bez podania więcej szczegółów kto kogo).
Trzymajcie
Jakaś typiara zobaczyła faceta z nożem w przy pasie (w lesie!) i napędza paranoję.
Mimo, że ktoś ją wytlumaczył, że to bushcraftowiec youtuber i pewnie nagrywa 543 sposób na rozpalenie ognia to ta ponoć idzie w zawarte odpowiadając, że przecież niedawno był przypadek zabicia nożem przez youtubera (bez podania więcej szczegółów kto kogo).
Trzymajcie
źródło: 1000015808
Pobierz

#homm3 #heroes3 #planszowki
źródło: temp_file5933920356520555868
Pobierz+ ze speedpaintów polecam Sand Golem, dodaje prawie do każdej figurki i dodatkowo speedpaint medium (nie wiem dokładnie co to, ale możesz dzięki temu rozjaśnić farbkę, przydaje się jak chcesz np z ciemnego fioletu zrobić jasny fiolet ale zachować przezroczystość)
Osobiście polecam do białego Blinding Light (o ile nie ma w zestawie), bo zawsze jest problem zrobić fajny biały kolor.
Oooo dzięki! Pewnie chodzi Ci o skrzydła czarnego smoka? Tutaj to było ryzykowne wet-blending (ryzykowne bo farby schną szybko) gdzie miałem przygotowane dwa kolory :) fiolet i czerń, nakładam
Primer mam z Citadel (bo ładnie kryje) a szary i biały brush robię tanimi akrylowymi, bo sporo się przy tym farb marnuje, więc szkoda drogich.
Aaaaah jeszcze jedno!