@GoodGuyChucky93: - Spłakanie się i atakowanie gościa co potrafi mieć 100 k ludzi na oglądaniu Wersow co zniechęciło całą Watahę do wykupu PPV zamiast mu po prostu zapłacić i się rozejść. Co nie wywołałoby wśród Jego fanów takiej antypatii do federacji
@GoodGuyChucky93: ugładzenie formatu i na siłę robienie z freaków familly friendly content. Konferencje z ostatnich gal to przecież tragedia, jak nie ma tam natana czy e-gita to nie ma po co tego oglądać i nawet można to odczuć na ruchu na tagu. Wprowadzanie jakichś z-------h programów typu podcast wuwunia i tedego zamiast wymyśleć coś bardziej kontrowersyjnego, coś co będzie przyciągało widza coś w stylu tej influenceriady. Nie wiem mogli też
@GoodGuyChucky93: -Zatrudnianie przepłaconych pseudo-sportowców-emerytów w stylu flegmatyka adamka i innych takich gdzie target odbiorców jest zupełnie inny i nikogo to nie obchodzi, zatrudnianie wszystkich pijawek wokół frikowych jakiś trenerów klubów sportów walki menagerów pijarowców i innych przydupasów oraz popychadeł
@GoodGuyChucky93: Nie chodzi mi kto miał racje w konflikcie,ale zadzieranie z gościem przy takich zasięgach kiedy opierasz na tym w zasadzie cały biznes jest idiotyczne bo z góry jestes skazany na straty w PPV. Po drugie jako jedyny podałem sensowany argument bo reszta myśli, że na patostreamach w stylu Magicala da się robić biznes. Zatrudniene sportowcow obiektywnie im przyciągnęło sponsorów. Problem w tym, że zaczeli robić jakieś podejrzane poboczne rzeczy
@GibolXD: @4h01 Zgadzam sie i oba argumenty w pewnym sensie sie łączą. Jedyne co bym troche skorygował to, że o czym mówi @GibolXD nie jest nowym problemem a czymś co było tam od dawna i też łączy się z tym co mówi @ZwyklyRoman
Takim pierwszym momentem było już Fame 5 i walka kruszwila z minimajkiem czyli osoby z młodszą widownią. I takie osoby zaczęły pojawiać się coraz
Mirki #pytanie ktoś mi ukradł koło od roweru, tak jedno koło nie wiem co ten s-------n zrobi z jednym kołem ale oby mu ręce zgniły, myślicie że jest sens w ogóle zgłaszać to na policję ? #rower
źródło: temp_file7683514677591904078
Pobierz-Zatrudnianie przepłaconych pseudo-sportowców-emerytów w stylu flegmatyka adamka i innych takich gdzie target odbiorców jest zupełnie inny i nikogo to nie obchodzi, zatrudnianie wszystkich pijawek wokół frikowych jakiś trenerów klubów sportów walki menagerów pijarowców i innych przydupasów oraz popychadeł
Takim pierwszym momentem było już Fame 5 i walka kruszwila z minimajkiem czyli osoby z młodszą widownią. I takie osoby zaczęły pojawiać się coraz