Aktywne Wpisy

rales +2101
ZAPLUSUJ TEN WPIS, A ZAWOŁAM CIĘ ZA 7 LAT
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 7 lat, gdy chłopaki będą mieli po 25 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
Trochę
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 7 lat, gdy chłopaki będą mieli po 25 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
Trochę
źródło: Screenshot(16)
Pobierz
Rad-X +17
U was też ludzie w robocie nie potrafią się powstrzymać od jedzenia mięsa w piątek na obiad?
Co trzeba mieć w głowie aby nie być w stanie w ten jeden dzień w tygodniu odpuścić?
#pracbaza #korposwiat
Co trzeba mieć w głowie aby nie być w stanie w ten jeden dzień w tygodniu odpuścić?
#pracbaza #korposwiat

Dobrze trafiłeś, bo ten serial to istna katastrofa.
Teraz tak, w necie wylal sie hejt na aktorke, gdyz niektorym nie odpowiada jej wyglad.
Co zwlaszcza na takim portalu jak wykop wydaje sie komiczne, gdyz te same osoby, ktore ja hejtuja, placza za chwile, jak to swiat jest niesprawiedliwy dla mezczyzn ponizej 180 cm wzrostu.
hipokryzja level mega hard
nie znam tej aktorki, moze cos tam
Nie no aktorka to jakieś faux pas. Kompletnie zero odwzorowania postaci z gry, a przecież ten film jest na podstawie tylko i wyłącznie gry. Twórcy serialu mieli jak na tacy podane, żeby na castingu dobrze dobrać aktorkę do tej roli. W grze o tron odegrała swoją rolę spoko i była dobrze dopasowana.
Co do reszty, to kwestia gustu. Obejrzę sobie ten serial jako ubijacz wolnego czasu i fan postapo. :D
Ludzie smieja sie glownie z jej wygladu, co jest troche debilne.
Nie gralem w gre i moze dlatego nie jestem jakos zwiazany emocjonalnie z ta postacia, ale bez przesady.