Wpis z mikrobloga

Marsz równości... Gdyby nazwa tego marszu mówiła prawdę o tym marszu to maszerowali by tam również hetero, oraz ludzie popierający tradycyjne małżeństwa, szli by tam chrześcijanie, muzułmanie, żydzi, szli by tam czarni i biali. Tymczasem to jest marsz gejów i lesbijek często poprzebieranych prowokacyjnie. Powinni mieć nazwę stosowną do tego

#przemyslenia
  • 78
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@av18: wyjdź na marsz równości z flagą super stragiht to zobaczysz co to tolerancja ze strony lgbtowców.
Wszyscy odmienni są równi między sobą ale hetero to wróg największy.
  • Odpowiedz
to maszerowali by tam również hetero, oraz ludzie popierający tradycyjne małżeństwa, szli by tam chrześcijanie, muzułmanie, żydzi,

@av18: ale wtedy ci kolorowi by ich wyzywali, bo nawet jak nie idą to noszą jakieś antychrześcijańskie transparenty (a nie rozumiem czemu nie antymuzulmanskie, bo tam za bycie kolorowym grozi w najlepszym przypadku kilka batow albo obrzucenie kamieniami) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
No i wyjaśnij czym jest super straight?

@PiccoloColo: Super Straight to orientacja która początkowo miała być trolem, ale ukazała prawdziwą tolerancję ludzi pokroju lgbt.
Super Straight ten termin pierwszy raz pojawił się w 2022 który określa orientację:
urodzony mężczyzna jest zainteresowany tylko kobietami które urodziły się
  • Odpowiedz
@av18: jaka równość jak to kultyści co myślą, że chłop to baba albo na odwrót xD dopóki LGB nie utnie T nie będzie akceptacji dla ich grupy
  • Odpowiedz
@Rodriquez

>No i wyjaśnij czym jest super straight?

@PiccoloColo: Super Straight to orientacja która początkowo miała być trolem, ale ukazała prawdziwą tolerancję ludzi pokroju lgbt.

Super Straight ten termin pierwszy raz pojawił się w 2022
  • Odpowiedz
Idź na marsz młodzieży wszechpolskiej z transparentem stop faszyzmowi.

@PiccoloColo: Co to w ogóle za porównanie co ma wspólnego orientacja z popieraniem ustroju politycznego? (RIGCZ odpłynął do ścieku).

Jeśli towarzystwo lgbt nie chce uznać jednej z orientacji jako równej swoim a tak właśnie powinno być w tym przypadku to gdzie ta tolerancja?
Dlaczego ja mam być tolerancyjny wobec mniejszości gdy w odpowiedzi otrzymujemy że oni wcale nie muszą być tolerancyjny
  • Odpowiedz
Gdyby nazwa tego marszu mówiła prawdę o tym marszu to maszerowali by tam również hetero, oraz ludzie popierający tradycyjne małżeństwa, szli by tam chrześcijanie, muzułmanie, żydzi, szli by tam czarni i biali.

@av18: I głównie chodzą xd Na tych marszach jest sporo miałych heteroseksualnych chrześcijan

Nigdy nie byłeś?
  • Odpowiedz
@wstanczyk tzn ja troche nie rozumiem, czemu mieliby byc traktowani tak samo wedlug prawa, skoro sa nieprzydatni panstwu.

Mnie to jakos nigdy nie przaszkadzało, no ale jakiś absmak mam jak widze 2 chlopow za reke. I tera pytanie: Czy jak mam jakies w głowie że to blee to jestem homofobem ?
  • Odpowiedz
  • 4
@palodisko skoro jestem nieprzydatny państwu to nie chce płacić podatków, nie chce kwalifikacji wojskowej ani kompletnie nic od tego państwa ale niech państwo nie chce odemnie również niczego - w innym przypadku domagam się minimum równości małżeńskiej - związki partnerskie to był temat na 30 lat temu.

I tak, jesteś homofobem.
  • Odpowiedz