Aktywne Wpisy

Norskee +348
Ale złoto znalazłem dzisiaj XD
#heheszki #laptopy #serwiskomputerowy
https://maps.app.goo.gl/174M8ziAv9WpH3U76
#heheszki #laptopy #serwiskomputerowy
https://maps.app.goo.gl/174M8ziAv9WpH3U76
dexter1213 +199
#budowadomu
Mirasy i Miabele, pijcie ze mna kompot, bo nadszedl upragniony dzień( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeszcze pewnie za miesiąc będe miał dość, ale nikt mi nie zabroni się teraz cieszyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirasy i Miabele, pijcie ze mna kompot, bo nadszedl upragniony dzień( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeszcze pewnie za miesiąc będe miał dość, ale nikt mi nie zabroni się teraz cieszyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: IMG_9219
Pobierz

#przemyslenia
Wszyscy odmienni są równi między sobą ale hetero to wróg największy.
@av18: ale wtedy ci kolorowi by ich wyzywali, bo nawet jak nie idą to noszą jakieś antychrześcijańskie transparenty (a nie rozumiem czemu nie antymuzulmanskie, bo tam za bycie kolorowym grozi w najlepszym przypadku kilka batow albo obrzucenie kamieniami) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PiccoloColo: pokaż mi taki marsz
No i wyjaśnij czym jest super straight?
@PiccoloColo: Super Straight to orientacja która początkowo miała być trolem, ale ukazała prawdziwą tolerancję ludzi pokroju lgbt.
Super Straight ten termin pierwszy raz pojawił się w 2022 który określa orientację:
urodzony mężczyzna jest zainteresowany tylko kobietami które urodziły się
@PiccoloColo:
źródło:
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
@PiccoloColo: Co to w ogóle za porównanie co ma wspólnego orientacja z popieraniem ustroju politycznego? (RIGCZ odpłynął do ścieku).
Jeśli towarzystwo lgbt nie chce uznać jednej z orientacji jako równej swoim a tak właśnie powinno być w tym przypadku to gdzie ta tolerancja?
Dlaczego ja mam być tolerancyjny wobec mniejszości gdy w odpowiedzi otrzymujemy że oni wcale nie muszą być tolerancyjny
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@av18: I głównie chodzą xd Na tych marszach jest sporo miałych heteroseksualnych chrześcijan
Nigdy nie byłeś?
Mnie to jakos nigdy nie przaszkadzało, no ale jakiś absmak mam jak widze 2 chlopow za reke. I tera pytanie: Czy jak mam jakies w głowie że to blee to jestem homofobem ?
źródło: Breaking
PobierzI tak, jesteś homofobem.
Komentarz usunięty przez moderatora