Wpis z mikrobloga

• 0
@frutson: @troglodyta_erudyta aha xdd to ja jak frajer zawsze wszystko skrupulatnie wypelnialem a teraz stoje nad pytaniem "Ile kilometrów przejedzie samochód w ciągu najbliższych 12 miesięcy?" w mubi, no i jezdze 5-10k rocznie a cykam sie wybrac 5k rocznie xD ale doczytalem ze najwyzej ubezpieczyciel sie do mnie odezwie z rządaniem doplaty :P to sie pozniej bede martwic
  • Odpowiedz
  • 2
@Dzejkop2399: prawda, to tez wiem ze to lipne. ja pytam o takie rzeczy typu ile przebiegu rocznie albo gdzie auto bedzie stalo zaparkowane. nie mam znizek bo stracilem prawko za jazde po narkotykach i teraz musze placic sporo wieksza kwote za oc. a z narkotykami to wiadomo jak.. napijesz sie, nacpasz, a wypadek i tak by sie zdarzyl
  • Odpowiedz
  • 4
@Dzejkop2399: @niestajemi: nie, po prostu dużo ziola paliłem i doszło to do tego stopnia że mnie po prostu policja z blantem w gębie zatrzymała jak jechalem przez jakąś wioske (specjalnie zjechalem z autostrady, zeby pojechac przez wioske, zeby sobie na czillu jechac i zapalic xD). no debil, ale nie ma co komentowac. jezdzic jezdzilem normalnie w kazdym razie. na 2 lata stracilem prawko. OC mi wzroslo z kwot
  • Odpowiedz
  • 2
@niestajemi: dzięki, już sie całe szczęście wyleczyłem z cpania trawki. po prostu po tym incydencie tak mi to obrzydlo ze jeszcze waliłem z rok dwa ale naprawde obrzydziło mi to tak bardzo jaranie, ze zaczalem sie bać jezdzic po jaraniu, az finalnie skonczylem to cpac. jak widac władza i system zadzialal :) az sie sobie dziwie bo ja buntownik, a jednak xd
  • Odpowiedz
@stary_grat: mi dwóch agentów kiedyś powiedziało, że planowany przebieg można dać jak najmniejszy bo akurat tu można się łatwo wybronić, że się plany zmieniły XD i zawsze tak robię
  • Odpowiedz
@stary_grat: offtop ale te porównywarki mocno koszą na kasie. Właśnie szukałem sobie AC OC i mubi najtańsze oferowało za 3800 z assistance na 50km. A agentka na wsi z której pochodzę znalazła za 3200 i assistance cała Polska (wszystkie inne parametry podobne). Nie ufam tym porównywarkom
  • Odpowiedz