@gagarin_kosmonauta: 170 mejli, 40 wiadomości od ludzi którzy to zainicjowali. Tylko co zainicjowali? To śledztwo niby? A wiadomo czyja to sprawka,że suma na świadka wezwano w tej sprawie. sum to już wyjaśnił w ostatnim alkolajcie. A co on tam zezna? Pewnie namąci aszasz wszelakimi teoriami pisanymi w Berlinie pod Krzyżową. bartoszczykosiewierski może skomentuje to dowiemy się więcej.
@gagarin_kosmonauta: sum i te jego legendarne kwity i głosówki. Osobiście liczę na przekroczenie kolejnej granicy dziadostwa w postaci alkolajtu prosto z wagonu Wars czy jak tam teraz zwą te restauracyjne w drodze powrotnej do stolycy.
@gagarin_kosmonauta: ja ciągle nie mogę z tego jak ta pokraka płacze że "życie jest brutalne". XkiłaD WSZYSTKO o co płacze ten oderwany od pługa chwast z miedzy to jego i tylko jego zasługa. Jak się jest ułomkiem bez rozumu i godności człowieka to się siedzi w rowie i się nie wychyla. Prostsze niż konstrukcja graczki. Ale nie. Teraz płacz xddd
Mnie bardziej zastanawia jego wypowiedź. Czy przypadkiem nie wynika z niej, że ma zamiar zeznawać na korzyść rudego?
Tylko co zainicjowali? To śledztwo niby?
A wiadomo czyja to sprawka,że suma na świadka wezwano w tej sprawie. sum to już wyjaśnił w ostatnim alkolajcie.
A co on tam zezna? Pewnie namąci aszasz wszelakimi teoriami pisanymi w Berlinie pod Krzyżową. bartoszczykosiewierski może skomentuje to dowiemy się więcej.
https://www.youtube.com/channel/UCPpHCgB37SZC_ZjNMqgguFA/community?lb=UgkxWEJwtAO5YYCT8A9cCGE3wSdnFn7qxMId
Osobiście liczę na przekroczenie kolejnej granicy dziadostwa w postaci alkolajtu prosto z wagonu Wars czy jak tam teraz zwą te restauracyjne w drodze powrotnej do stolycy.
Komentarz usunięty przez autora