Wpis z mikrobloga

Nadchodzi sezon komarów, a ja chciałbym, żeby moja kuchnia pozostała strefą wolną od bzyczących bombowców.
Szukam kogoś, kto ogarnie full service: przyjedzie, pomierzy okno, zamówi moskitierę i profesjonalnie ją zamontuje. Ja w tym czasie zrobię kawę i będę dzielnie kibicować z kanapy (czyt. minimum mojego czasu i energii).
Chodzi dokladnie o jedno standardowe okno w kuchni w mieszkaniu.

Ktoś zna sprawdzone firmy lub złote rączki, które biorą na siebie całość roboty?
A może sam(a) działasz w tej branży i chcesz zgarnąć zlecenie?
Daj znać w komentarzu albo na priv.

#slask #katowice #myslowice #moskitiera #remontujzwykopem
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Idziesz do Rossmanna czy innego takiego podobnego sklepu, kupujesz siatkę na komary. Przycinasz odpowiednio do okna, odtłuszczacz framuge, przyklejasz i gotowe, 15 minut roboty. Dasz radę ;)
  • Odpowiedz
@Skayfer ja kupowałem na stronie czasrolet lub coś podobnego.

Jedynie framuga do pomierzenia i potem cała reszta w konfiguratorze do wyklikania, do tego ja wybrałem opcję żeby przyszła w całości złożona.

Co do montażu na samo okno - to jest kwestia sprężynek, a i tak sam będziesz to co jakiś czas ściągał żeby przemyć z kurzu i brudu z zewnątrz. Więc trudność montażu jest w okolicach 0.1/10
  • Odpowiedz
@Skayfer znalazłem. Kupowałem na stronie czasnarolety i za dwie moskietery średniej wielkości wyszło 260 zł brutto w tym zapłacone zlozenie rolet i przesyłka. Jak przyszło to musiałem tylko sprężyny wkręcić i umieścić w oknie co zajęło około 3 minut na roletę
  • Odpowiedz