Wpis z mikrobloga

Wziąłem konsolkę, no i teraz dopiero czytam że:
- intro gierka czyli welcome tour jest płatny xD
- większość gier ma płatny upgrade (chyba tylko poza no mans sky), a jesli juz kupujesz wersje na NS2 to i tak jest drozsza o wartosc apgrejdu xD
- no i nowe kardridze to tylko "acess do gierki" (poza cyberpunkiem ktorego z tego pwodu chyba kupie

Zenada xD (ale i tak kupilem, moge do pracy w QA potrzebowac) #switch2 #switch
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Rabusek: no kiedyś była gadka, że nie kupuje cyfrowych gierek bo serwery mogą zniknąć, to teraz masz kardridze z samym kluczem które za 10-15 lat jak wyłączą serwery to będą warte zero, ale przynajmniej można je odsprzedać.
  • Odpowiedz
@Rabusek: hitem to jest to że ta gra kosztuje 460 zł xD ale ludzie już sprzedają sam klucz z bundla i ceny są w ludzkich wartościach 180 zł

edit - podane wyżej dane nie są prawdziwe. patrz niżej
  • Odpowiedz
@Rabusek: No z tego co widzę to większość gier z 1 działa na 2... płatny upgrade jest jeżeli chcesz mieć graficzny upgrade. To wszystko zależy jakie masz gierki i ile grasz, ja mam większość indyków i nie mam zamiaru żadnych upgrade robić, jedynie to może do zeld dokupię. Chyba że się skuszę na expansion pack, jeszcze nie zdecydowałem :)
  • Odpowiedz
@Bpnn: żeby tę grę ukończyć to musisz mieć wszystkie akcesoria dokupione ( ͡° ͜ʖ ͡°) kupujesz tak naprawdę interaktywny tutorial za 40zł i nawet nie można go ukończyć bo nie masz jakieś kamerki od nintendo. ps5 dołącza astro bota przypominam za darmo, która jest pełnoprawną grą w sumie
  • Odpowiedz
nowe kardridze to tylko "acess do gierki" (poza cyberpunkiem ktorego z tego pwodu chyba kupie

@Rabusek: niektóre gry tak ale nie wszystkie - no i jest wyraźne oznaczneie na pudelku. To już było w NS1
  • Odpowiedz