Aktywne Wpisy

Moseva +86
Podkochiwaliście się kiedyś w kimś przez dłuższy czas i nigdy mu o tym nie powiedzieliście ani nie daliście żadnego znaka? Przyznajcie się kto miał zryty łeb w szkole

Lolenson1888 +24
Mirki, co się dzieje w tej części Polski zaznaczonej na mapie tym kształtem? Można jeszcze ewentualnie podciągnąć dalej na wschód Kaszuby i kilka kolejnych lokalizacji na południe w kierunku Wrocławia.
To przecież potężny kawał terenu, a tymczasem zero obecności w mediach, internecie. Brak dużych miast (największe to chyba #pila i #gorzow), brak ważnych, głośnych wydarzeń może z wyjątkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam się
To przecież potężny kawał terenu, a tymczasem zero obecności w mediach, internecie. Brak dużych miast (największe to chyba #pila i #gorzow), brak ważnych, głośnych wydarzeń może z wyjątkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam się
źródło: temp_file7400560210390700764
Pobierz

#gory #gorysowie #srebrnagora #riese #zamekksiaz #turystyka #dolnyslask #dolnoslaskie
Jest przewodnikiem po tamtych terenach, licencjonowanym przewodnikiem.
- Mapy.cz - świetna aplikacja turystyczna do planowania tras i nawigacji. Działają online, za darmo pobierzesz offline mapę Polski (lub pojedyńczych województw), w wersji płatnej (~46 zł na rok) pobierzesz sobie też mapę innych krajów i będziesz mógł edytować w aplikacji swoją średnią prędkość chodzenia, żeby lepiej obliczało czas wędrówki.
- aplikacja Ratunek od GOPR - w razie skręconej kostki czy pomocy
Jeśli chodzi o noclegi w typie agroturystyki to polecam dom pracy twórczej muchomorek w Kamionkach, dach pod Sową w Ludwikowicach Kł. Albo owca i wino w Rzeczce.
Nie wiem za bardzo w którą część Sowich bardziej celować, bo nie wiem jakie macie dokładne plany wypadowe. Niemniej - służę pomocą.
I jak pisał Mirek wyżej
Plan mam taki: Przyjazd w piątek wieczorem, kolacja, spanie. W sobotę po śniadaniu Zamek Książ, Osówka i Walim, jak wystarczy młodemu