Wpis z mikrobloga

Śmieszy mnie to, że stawia się CDP w jednej linii z Rockstar gdzie ten pierwszy przeszedł na Unreal Engine bo wysrali się na swój silnik RedEngine byle tylko przyoszczędzić na produkcjixD
W4 zapowiada się słabo ale fani i tak wezmą z połykiem. Już na materiał dema technologicznego dostali orgazmuxD
#wiedzmin #gry
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
wg kogo? przeciez niczego jeszcze nie pokazali.

@pasta_alla_carbonara: Sam fakt, że główną bohaterką będzie Cri

i zanim ktoś mi tu napisze wysryw, że przecież to zgodnie z lore książki - gdybym chciał poczytać Wiedźmina to bym se poczytał.
Większość ma w dupie czy to zgodne z lore książki i brak Geralta tak bardzo redom się zemści, że przy następnej części odkopią go z grobuxD
  • Odpowiedz
@Protectorx Jeśli gra sama z siebie się obroni to nie ma znaczenia kto będzie główną postacią, a żeński protagonista może przyciągnąć nowych graczy. Z resztą masz rację nie ma co porównywać jakiejś pobladłej gwiazdki z CDP które odnotowało ponad 22% wzrost na giełdzie. Wybitnie słabe przyjęcie
  • Odpowiedz
@Jednorenki_Bandyta: każda gra od rockstara ma sterowanie jakby wymyślił je schizofrenik z dodatkowym chromosomem. Każda ich próba portowania gry na PC to nieśmieszny żart. I ten ich launcher który potrzebuje dekadę żeby się odpalić po czym się w-----c
  • Odpowiedz
@json-derollo W jedynkę nie, znam z materiałów na YouTube. Dwójkę za to przeszedłem całą. I w kwestii dwójki to tak gównianej fabuły jak tam to ze świecą szukać.
  • Odpowiedz
  • 1
@gimemoa: o------D
Fabuła w RDR2 jest super i o wiele lepsza niż z Cyberpunka. Dialogi w Cyberpunku to jakieś nieporozumienie - przynajmniej w wersji polskiej. W3 to był ich top i nigdy nie zbliżą się do takiego poziomu.
Cedep wchodzi w tryb ubisoftu i będzie taśmowo wypuszczać swoje produkcje.
  • Odpowiedz
@Protectorx Taaaa, RDR2 i dobra fabuła. Weź mnie nie rozśmieszaj. Postacie które masz w dupie (poza trzema, w których nie ma głównego bohatera), wydarzenia które masz w dupie, wszyscy to idioci. Ja rozumiem, że to western, ale nawet jak na standardy westernu to jest baaaaaardzo słabe.
  • Odpowiedz