Aktywne Wpisy

mug3n +9
I ktoś mi powie, że to ma sens. Że nad Bałtyk warto jechać. Lemoniada za 50 zł. Za około 400~500 zł mam obiad na wypasie w Chorwacji albo we Włoszech dla 4 osobowej rodziny. Za 200-300 zwykły a za podobne ceny jak w Polsce można się wyżywić we własnej kuchni w wynajętym apartamencie. Gdzie Rzym a gdzie Krym? #polskiemorze #baltyk #jprdl #podroze #urlop

źródło: 514123953_24753392570928995_8272662642818794933_n
Pobierz
Co wam daje radość z życia? Nie mam rodziny, mam nieprzerobione traumy, masę problemów i jakoś taki nieszczęśliwy ogólnie jestem.
Jestem obecnie na antydepresantach, czekam aż się załączą, ale tak się zastanawiam, co ludziom samotnym, z problemami, daje radość.
#wykop30plus #pytanie
Jestem obecnie na antydepresantach, czekam aż się załączą, ale tak się zastanawiam, co ludziom samotnym, z problemami, daje radość.
#wykop30plus #pytanie
#andor #starwars
A wesele to sam nie wiem, nudne i generyczne jak dla mnie.
E 5 i 6 to już jakiś klimacik, a Sou Gerera gra tak że aż bym chciał razem z nim oszaleć xD
@haabero: no ale widziałeś kiedyś żeby rolnik swoją ogromną monouprawe tworzył w taki sposób, że w zasadzie nawet jakiegoś drzea koło domu nie ma, cały dom otoczony przez zboże? xD
No fatalna scenografia i jeszcze ta scena z nawadnianiem zboża w sezonie żniw to nieporozumienie.
No wiem że podczas tego wesela sporo sie działo, ale