Wpis z mikrobloga

Nie rozumiem czym sie ludzie podniecają, obejrzałem 5 odcinków s2 i spadek niewiarygodny, póki co to straszna męczarnia i jedyna rzecz na plus, to Sou Gerera. Może sie jeszcze ten sezon jakoś rozkręci, ale póki co to niesmak tylko czuje.
#andor #starwars
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CT-5555: no te wesele to takie trochę z d--y. Dla fabułki ważne były tylko towarzyszące mu intrygi polityczne, ale nie musieli poświęcać na to aż tyle czasu.
  • Odpowiedz
  • 0
@Jailer: nom, a te sceny na plantacji po prostu kiepsko przemyślane, scenografia głównie kulała imo. No k---a domki postawione w łanach zboża, to nawet na tymczasowe pomieszczenia socjalne nie wyglądało i jeszcze jak naprawiali urządzenie nawadniające w porze żniw, dziwne troche.
  • Odpowiedz
  • 0
@haabero: tempo akcji jest dla mnie ok, ale te sceny na weselu i w zbożu pozostawiają wiele do życzenia. Scenografia zbożowa była słaba i chyba gra aktorska w tych scenach.
A wesele to sam nie wiem, nudne i generyczne jak dla mnie.
E 5 i 6 to już jakiś klimacik, a Sou Gerera gra tak że aż bym chciał razem z nim oszaleć xD
  • Odpowiedz
@CT-5555: wesle było zestawione że scenami w zbożu żeby pokazać z jednej strony ucieczkę głównego bohatera od problemów i proba jakiegokolwiek odstresowania się (chociaż i tak na weselu własnej córki musiała załatwiać biznesy + w ogóle do tego wesela doszło głównie dla sprawy rebelii + pamiętała że jej matka się n------a na jej qeselu) a z drugiej strony powrót Andora do ukochanej, która sama przed chwilą z------a typa bo chciał
  • Odpowiedz
  • 0
Domki wyglądają słabo bo właśnie tak miały wyglądać- planeta rolników, bieda i głównie życie socjalne

@haabero: no ale widziałeś kiedyś żeby rolnik swoją ogromną monouprawe tworzył w taki sposób, że w zasadzie nawet jakiegoś drzea koło domu nie ma, cały dom otoczony przez zboże? xD
No fatalna scenografia i jeszcze ta scena z nawadnianiem zboża w sezonie żniw to nieporozumienie.

No wiem że podczas tego wesela sporo sie działo, ale
  • Odpowiedz