Wpis z mikrobloga

czołem mirki, spod tagu #pixel #googlepixel #telefony #android. mam pixela 8 pro od stycznia, niestety problem z brakiem połączeń przychodzących nie ustał. o ile na początku dostawalem powiadomienie bądź sms ze ktos probówal się skontaktować po krótkiej chwili, teraz dostaje nawet po kilku godzinach, moja cierpliwosc sie juz konczy. miał, ma ktoś ten problem? wygrał z nim jakoś? probówałem bawić sie ustawieniami na chyba każdy możliwy znaleziony sposób, nic z tego. i jestem chyba w kropce, bo zadna ewentualna reklamacja raczej nic nie da w tym wypadku? z gory dzieki za pomoc i odpowiedzi.
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@nomariko: nie, nie jest polaczony ze smartwatchem. zmiana ustawien sieci, wszelaka, kazdy mozliwe wariant, VoLTE, zmiana preferowanego typu sieci (5G/LTE), polaczenia przez Wifi on/off, automatyczne wybieranie sieci/tylko play/tylko orange, zezwalanie na 2G, nic, nie pomaga. sprzed chwili, dwa telefony obok siebie, probowalem dodzwonic sie z dwoch sieci (play/plus), i nic, telefon niedostpeny. juz przestaje pomagac chwilowo tryb samolotowy, co wczesniej poprawialo sytuacje na powiedzmy pol godziny. nie spodziewalem sie takiego
  • Odpowiedz
@lessssks: spróbuj wyczyścić cache z poziomu trybu recovery i w ustawieniach > bateria wyłącz menedżer baterii. Zobacz też czy jak wejdziesz w "o aplikacji" przez przytrzymanie ikony i potem wykorzystanie baterii przez aplikację czy jest włączone "zezwalaj na użycie w tle".
  • Odpowiedz
@lessssks: jak zrobiłeś to wszystko co pisaliśmy i dalej problem występuje to nie grzebałbym przy tym dłużej tylko zareklamował, może to jakaś usterka hardware'owa.
  • Odpowiedz