Wpis z mikrobloga

• 8
@eSUBA94: nie tylko w Polsce tak jest. Zawsze tak było że jak masz hajs to masz większe możliwości. Tylko pierw tą kasę trzeba mieć. A dobrze wiadomo jak się dorobił Bartuś. Wały i przekręty od samego początku. Bardziej chyba przeraża mnie to że on ma swoich fanów którzy są maniakami motoryzacji i nie przeszkadza im to że on kradł samochody gdzie samochód dla takiego maniaka jest oczkiem w głowie.
  • Odpowiedz
@Oskaros: Znowu piszesz jakbyś nie miał pojęcia o czym mówisz – rzucasz stwierdzeniami bez żadnych źródeł ani dowodów, a potem okazuje się, że rzeczywistość wygląda zupełnie inaczej. Kilku influencerów, którzy są blisko Buddy, mówiło wprost, że tylko udają pewność siebie, a w rzeczywistości jest innaczej i że prokuratura może wkrótce postawić im zarzuty. To, że teraz oddają ludziom auta, absolutnie nic nie znaczy. Jak trochę dorośniesz, to może zrozumiesz, że
  • Odpowiedz
@GreeenOne: oki, to czekam cierpliwie wykopku az ich pozamykają na 25 lat ( ͡° ͜ʖ ͡°) bo ja sie moge mylic, ale ty na pewno masz inside info jak działa zycie, siedzac tu 24/7, a tej rozprawki co napisal ten bordo nerd z ktorego kazdy sie tu smieje nawet nie czytam, ze mu sie tyle czasu chcialo poswiecic xd przegryw
  • Odpowiedz
@GreeenOne: Łał co za odkrycie. Od samego początku pisałem, że typ nie jest warty uwagi, sapie się do większości osób tutaj i jest przez nich wyjaśniany jak dziecko. Tutaj pokazał książkowy przykład o tym co Ci pisałem. Piszesz prawdę i nie ma jak skasować komentarza? Udajemy, że nie widzimy ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niby nie będzie marnował czasu na czytanie, ale na bank przeczytał i jeszcze
  • Odpowiedz