Aktywne Wpisy
fiolkins +1696
8 lat temu byłem w swoim najgorszym ciągu alkoholowym. Przez #alkoholizm nie miałem żadnej nadzieji. Dziś widziałem wschód słońca na Rodos a za dwa miesiące minie osiem lat od kiedy nie pije. Może będzie przynajmniej jedna osoba która to przeczyta i pomyśli że za 8 lat też chce zobaczyć wschód słońca

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
arsamakov +436
chwalenie się trzeźwością bo kiedyś się nie potrafiło z umiarem wypić i jeszcze próby umoralniania innych, to jakaś wyższa metafizyka. wam to ten a-----l chyba wypłukał szare komórki #alkoholizm
Walić wybory w tym kraju, od lat pieprzenie, że każdy głos ma znaczenie, a okazuję się, że nie ma. Sam kodeks wyborczy też jest do wywalenia. PKW nie ma żadnych kompetencji, jedynie SN może zawnioskować o ponowne przeliczenie głosów, ale nie po to Pierdzisław betonował sądy by to zrobiły. Mam dość tego państwa.
#wybory #polityka #kanalzero #bekazpisu
źródło: temp_file2580423017569979993
PobierzNie wierzę w to co te dwa cymbały wygadują. Zamiast wykorzystać swoje zasięgi i cisnąć o to, żeby wszędzie była zgodność co do jednego głosu to będą teraz odwracać kota ogonem.
A przypominam które środowisko polityczne robiło spin o fałszowaniu wyborów przez ostatnich kilka tygodni. Teraz jak oszust został prezydentem to zamkneli mordy z dnia na dzień
A obecnie Tusk i Trzaskowski sami mówią, że wybory są ważne. No ale
Wybory trzeba powtórzyć a każda komisja powinna być wyposażona w skaner OCR - wyborca wkłada kartę i potwierdza skan i zaczytamy wybór kandydata bez ruskiej apki Mateckiego.
Ludzie wyobraźcie sobie opinię publiczną w krajach NATO jak Niemcy, Francja, Wielka Brytania, Kanada, czy nawet USA gdy im się powie że mają iść bronić przed ruskimi kraju który sobie wybrał bandytę i Alfonsa na
Jakieś nieświeże te sojowe latte ci podali
@michal-zabielski2 lol tylko w oczach jakichś dzieciaków co siedziały przyklejone do jego kanału yt
@michal-zabielski2: LOL XDDD
Tym bardziej szkoda że ktoś taki poszedł na służbę do polityki.
Lokalny Joe Rogan, medialny ale w tych rozmowach płytki jak kałuża i bardzo biegły w cięciu niewygodnych (dla niego) tematów
źródło: temp_file7661562356316514942
PobierzNo cóż, chłopaki dobrą robotę zrobili.
BTW kaczor kiedyś gadał o nowej potężnej TV, no to właśnie wiadomo że to #kanalzero był.
Piękne zagranie w tiktokowych maciusi i mariuszy z
źródło: 1fdc30c8471371aa6243d22ca4d57b19fd640d5b7ea67e57d76065247d5a6b96
Pobierz@michal-zabielski2: urwy z onlyfansa też mają rozpoznawalność i wyświetlenia, więc...
Odpowiedź na Twoim poziomie