Wpis z mikrobloga

Sami członkowie komisji przyznali się do błędu, ale nie ma to znaczenia bo Mazurek ze Stanowskim powiedzieli, że wszystko jest okey. Jesteśmy zgubieni.

Walić wybory w tym kraju, od lat pieprzenie, że każdy głos ma znaczenie, a okazuję się, że nie ma. Sam kodeks wyborczy też jest do wywalenia. PKW nie ma żadnych kompetencji, jedynie SN może zawnioskować o ponowne przeliczenie głosów, ale nie po to Pierdzisław betonował sądy by to zrobiły. Mam dość tego państwa.

#wybory #polityka #kanalzero #bekazpisu
BalonowySutener - Sami członkowie komisji przyznali się do błędu, ale nie ma to znacz...

źródło: temp_file2580423017569979993

Pobierz
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BalonowySutener
Nie wierzę w to co te dwa cymbały wygadują. Zamiast wykorzystać swoje zasięgi i cisnąć o to, żeby wszędzie była zgodność co do jednego głosu to będą teraz odwracać kota ogonem.
A przypominam które środowisko polityczne robiło spin o fałszowaniu wyborów przez ostatnich kilka tygodni. Teraz jak oszust został prezydentem to zamkneli mordy z dnia na dzień

A obecnie Tusk i Trzaskowski sami mówią, że wybory są ważne. No ale
  • Odpowiedz
Jeszcze przed wyborami broniłem Stanowskiego ale po tym jak odpieli wroty i jawnie zaczęli wspierać jedną stronę to zmieniłem zdanie o 180%. Przez to jak sprawnie kanał zero potrafi sterować opinią publiczną wygrał kandydat PiSu, a cenę za to zapłacimy przy kolejnych wyborach.A Stanowski z największego gigaczada internetu został chłopcem na posyłki Kaczyńskiego, co za upadek.
  • Odpowiedz
@BalonowySutener: ruskie nam skręciły wybory by upokorzyć Polskę.
Wybory trzeba powtórzyć a każda komisja powinna być wyposażona w skaner OCR - wyborca wkłada kartę i potwierdza skan i zaczytamy wybór kandydata bez ruskiej apki Mateckiego.
Ludzie wyobraźcie sobie opinię publiczną w krajach NATO jak Niemcy, Francja, Wielka Brytania, Kanada, czy nawet USA gdy im się powie że mają iść bronić przed ruskimi kraju który sobie wybrał bandytę i Alfonsa na
  • Odpowiedz
@wolny_kot:

ruskie nam skręciły wybory by upokorzyć Polskę.

Wybory trzeba powtórzyć a każda komisja powinna być wyposażona w skaner OCR -

Jakieś nieświeże te sojowe latte ci podali
  • Odpowiedz
@Rajbond: w życiu czegoś takiego nie piłem. Jestem chłop co ma poglądy wręcz prawicowe pod względem gospodarki, ale brzydzę się głosować na PiS czy konfederacje bo są ideologicznymi fanatykami religijnymi zilfiltriwanymi przez obce wywiady z uwagi na ich zachowania homoseksualne. Stąd ich działalność antypolska. Nikt nie bronił PiS-owi poprzeć godnego kandydata a poparli największe możliwe dno moralne.
  • Odpowiedz
@blisko_kebab: film o Janoszek 12 mln? Najman 10? Aktualnie najbardziej rozpoznawalny dziennikarz w kraju? Ja rozumiem że można go nie lubić ale obiektywnie osiągnął w ogromny sukces. Śmiejesz się że jego widzowie to jakieś dzieci samemu używając "lol" :D
Tym bardziej szkoda że ktoś taki poszedł na służbę do polityki.
  • Odpowiedz
@michal-zabielski2: za Januszek potrafił do Indii lecieć. Przecież jakby mu się chciało to by Nawrockiego zniszczył. Znalazłby tych bramkarzy z grand hotelu, o DPS nie wspomnę. No ale wie która ręką do karmi. Już za dwa lata znowu pitos że SSP
  • Odpowiedz