Aktywne Wpisy

lubie-sernik +10
Czy o godz. 04:53 można prowadzić ciekawą dyskusje na portalu wykop.pl?
Wydaje mi się, że nie
Wydaje mi się, że nie

Umeraczyk +5
Coś niedobrego dzieje się ostatnio ze mną, a dowodem jest to, że wszyscy pytają czy coś mi jest bo jestem inny niż zawsze, a ja czuję się odklejony ale to tak potężnie, że często opóźnienie sekundowe do każdej czynności mam albo jak ktoś coś do mnie mówi to najpierw słyszę jak przez wodę i dopiero po chwili mój mózg jest w stanie przeanalizować słowa
Bardzo wysokie poparcie dla członkostwa, przekraczające 90 proc., utrzymuje się w elektoratach ugrupowań rządzącej koalicji: Koalicja Obywatelska - 98 proc., Trzecia Droga - 95 proc., Lewica - 92 proc. Obecność w UE akceptuje także większość zwolenników Prawa i Sprawiedliwości - 63 proc. Więcej przeciwników (51 proc.) niż zwolenników UE jest w elektoracie Konfederacji"
Smuci mnie trochę ten spadek. Według mnie ta statystyka będzie się pogłębiać bo w Polsce po prostu zaczęło żyć się dobrze i nikt nie docenia tego jaki wkład miała w to UE. Polska bez Unii zamieni się w skansen i bis-rosję. Mam nadzieje, że nie dożyje polexitu.
Wiele k0nfiarzy jest zapewne manipulowanych przez swoich idoli, że unia się zajmuje głupotami w stylu nakrętki, a nie dostrzega dobrych rzeczy, które nie są traktowane jako osiągniecie ue. No ale polak głupi przed i po szkodzie. Skończy się jęczenie na unie jak nie będzie się dało do niemca wyjechać na robotę, tanio sprowadzić auto, spokojnie pracować w zagranicznym korpo czy chociażby jechać na wakacje nie martwiąc się paszportem czy wizami xD
#polityka #neuropa #bekazprawakow #konfederacja
W Polsce nic się nie zmieni, bo moherowe berety zostają zastępowani przez dzieciaków tiktoka o inteligencji kasztana xD
Badania pokazują że najmłodsze pokolenie jest pierwszy raz głupsze od swoich rodziców xD
A jak wiadomo głupimi łatwiej sterować, stąd konfedePiS tak dobrze stoi i dobrze stal będzie. Głupich ludzi jest po prostu więcej
do dzisiaj nie moge uwierzyc, ze mozna bylo powolac na druga kadencje tak negatywnie ocenianego komisarza jak urszulka xD
źródło: image
PobierzNo i młodzi robią skręt w prawo i nacjonalizm bo przecież "muj kraj taki potenzny, da sobie rade bez sojuszów, a poza tym slawek mówił, że bez unii to bendziemy potengom"
"swiat sie zmienia i nic z tym nie zrobisz" - akurat to jest idealne podsumowanie dlaczeog dochodzi do rozwodow. ale ze jestes omamiony prounijan propaganda to wyjasnie - jest kilka modeli wspolpracy, jakie mozna przyjac. model wspolpracy, gdzie promuje sie 1) lgbt, 2) simpowanie, 3) wartosci liberalne, ktore bezposrednio przyczyniaja sie do katastrofy demograficznej, 4) e----------c, ktory przyczynia sie do zarzniecia autonomicznosci jak chodzi o
Jak mu zacząłem wymieniać co nam - małej firmie dawało bycie UK
@proba1: dokładnie ta sama, wyjście z niej to kwestia głupoty
@proba1: Francja/Szwecja/UE upada po raz 14515, tylko Rosja rośnie w siłę