ja robiłam sama z czekolady tego ciasta i kremu pistacjowego dobrej marki ,
@Linnior88: a jaki to krem dobrej marki? Jak czasem zobaczę w sklepie to trafiam na same 99% cukru, a zjadłbym taki choć 90% pistacji. Z masłem orzechowym nie ma tego problemu ( ͡°ʖ̯͡°)
>ja robiłam sama z czekolady tego ciasta i kremu pistacjowego dobrej marki ,
@Linnior88: a jaki to krem dobrej marki? Jak czasem zobaczę w sklepie to trafiam na same 99% cukru, a zjadłbym taki choć 90% pistacji. Z masłem orzechowym nie ma tego problemu ( ͡°ʖ̯͡°)
@Two_Face: Bawi mnie jak na wykopie każdy musi być wyjątkowy i orginalny. Bardzo dobra czekolada, trochę droga, ale czasem można zjeść. Fajnie że zapoczątkowała modę na pistacje.
@Linnior88: a jaki to krem dobrej marki? Jak czasem zobaczę w sklepie to trafiam na same 99% cukru, a zjadłbym taki choć 90% pistacji. Z masłem orzechowym nie ma tego problemu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: temp_file2566503806365738845
PobierzA smakuje jeszcze lepiej ( ͡º ͜ʖ͡º)
Na allegro poszukaj jakichś włoskich np ;3
Ale wymyślisz wykopokom cokolwiek o puszczających się polkach to połknie jak ministrant spermę proboszcza
@Soothsayer: Podobno lewica nie kupuje w biedronce (sklep dla plebsu) tylko w lidlu.
Także zły target
@Plp_: jesli Dubajskiej czekolady nie kojarzysz z ciastem Kataifi to chyba sprzedali ci jednak cos innego.