Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Two_Face: same here - nie jest nawet jakaś szczególnie smaczna jak na coś zrobionego z pistacji, czyli jednych z zajebistszych orzechów. Niech palą wroty z tym, przynajmniej żeby zwolnić miejsce na lepsze produkty w marketach na półkach ze świeżym pieczywem
  • Odpowiedz
@Linnior88: Nie jest. Mój kuzyn który pływa na statkach, ze dwa lata temu przywiózł nam prosto z Dubaju tą słynną, oryginalną Czekoladę Dubajską™. Jezu, ale się rozczarowałem. Strasznie przesłodzony szajs. Pistacje tylko trochę to ratowały, ale czułem się jakbym jadł jakąś mega nadziewaną czekoladę z biedry- ten sam poziom zasłodzenia i sztuczności. Tyle że ta dubajska w przeliczeniu wychodziła jakieś 150zł za tabliczkę xD Teraz ostatnio gdy ta moda się
  • Odpowiedz
@Plp_ no właśnie bo tak jak mówisz jadłeś kupna zaslodzona sztuczna , ja robiłam sama z czekolady tego ciasta i kremu pistacjowego dobrej marki , moja była pyszna a ty jadłeś kupna robiona pod masy żeby tanio zrobić a drogo sprzedać
  • Odpowiedz
@Plp_ nie wiem, ja tam nie jadłem ale wydaje mi się że ciężko s--------c połączenie pistacji i nitek tych tureckich czy cus, inna kwestia, jak czekolada mleczna jest podłej jakości to nawet środek tego nie uratuje za żadne skarby. Ja nie ulegam hajpowi i nie lubię rozczarowań xD
  • Odpowiedz