Wpis z mikrobloga

Walcze ze sobą czy zwrócić swojego switcha 2 zamówionego w preorderze czy zostawić. Trochę się boje ze wszystko jest po angielsku, jednak wolę sobie pograć po polsku w gierki. Zastanawiam się też co kupić na start (były już takie posty) kiedyś miałem switcha 1 odbiłem się trochę od botw. Lubię jrpg, wczoraj skończyłem ekspedycje 33 i jestem zakochany. Myślałem o Mario kart ale nie chce grać na multi i pytanie jak ta gra się sprawdza pod solo, czy jest w tym celu to kupić

#switch #switch2 #nintendo #gry
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Trochę się boje ze wszystko jest po angielsku, jednak wolę sobie pograć po polsku w gierki. Zastanawiam się też co kupić na start (były już takie posty) kiedyś miałem switcha 1 odbiłem się trochę od botw.

@TwistedFate: to co piszesz nie ma tak bardzo sensu xd
  • Odpowiedz
  • 0
@Kryspin013: w sensie ? No myślę czy odplombowywac tego switcha czy go zwracać. Wziąłem go na preorder bo akurat się udało go wyrwać za 1960 zł a wiem jaka politykę ma nintendo i wiedziałem że go taniej szybko i tak nie kupię a po premierze może być problem z dostępnością. Miałem kiedyś switcha 1 i grałem trochę w zelde ale odbiłem się od niej szybko, dlatego nie wiem czy ja
  • Odpowiedz
i tak nie kupię a po premierze może być problem z dostępnością.

@TwistedFate: Ogólnie nie było żadnych problemów z dostępnością a Nintendo specjalnie przesunęło premierę dostarczając więcej jednostek by cwaniaki nie dali rady skupić masowo wszystkich konsol z rynku tak jak to było z ps5 przez jakiś rok po premierze.

@Kryspin013:
  • Odpowiedz
Trochę się boje ze wszystko jest po angielsku

@TwistedFate: Słuchaj byku, potraktuj to jako okazję, jak nie będziesz wiedział co jest napisane to tłumacz i lecisz.
Ja za gówniaka nauczyłem się sporo angielskiego ogrywając Morrowinda i tibię.
Teraz kupiłem disco elysium wiedząc że nie ma tam Polskiego aby jeszcze bardziej podszkolić się z jezyka.
  • Odpowiedz