Wpis z mikrobloga

Miałeś Sławek możliwość udupić PiS i powalczyć o przejęcie elektoratu, a tu nawet tydzień nie minął, a Jarek soczystą melę załadował prosto w pysk. No przecież jak na to patrzę to nie wierzę, dzięki nim PiS wygrało, a teraz elo frajerzy i baju baju za 2 lata znowu zrobią tak samo konfę xD
#polityka #bekazpisu #belazkonfederacji #konfederacja
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mariusz_z_Brighton: Nie przejmuję się tylko mam bekę to po pierwsze, a po drugie to zluzuj Szymuś bo ci ciśnienie nogawką pójdzie i ja nie jestem z żadnej trolowni, po prostu fakt poniżenia konfy przez Jarka to jest ewenement xD chłop nawet nie dał wam miesiąca miodowego tylko jak tanią dziwkę zjechał zaraz po numerku.
  • Odpowiedz
rekordowe poparcie konfy w sondażach i mocny Braun w prezydenckich, w 2027 nr będzie rządu bez konferencji

@xorm199: Niech Bosak z Wiplerem dalej nurkują Karakanowi w zadek to do 2027 k0nfunia przestanie istnieć
  • Odpowiedz
fakt poniżenia konfy przez Jarka to jest ewenement xD

@preferencyjne_posty: A spodziewałeś się czegoś innego? Bo nikt w Konfie się niczego innego nie spodziewał. Ja jako konfiarz się wręcz cieszę z takiego obrotu spraw, bo PIS się rzeczywiście szybko odkrył z intencjami i wszyscy mogą to zobaczyć. Tak naprawdę to tylko Kaczyński, ale to nic dziwnego, bo po tylu latach w polityce każdy z tych ludzi jest zdemoralizowany, zdeprawowany do
  • Odpowiedz
@Jah00: Czy spodziewałem się czegoś innego? Nie. Czy dziwi mnie wynik poparcia na Nawrockiego przez konfederatów? Tak bo strategicznie można było to rozegrać lepiej i konfa mogła już ugryźć ze stołu coś więcej jako alternatywa w koalicji dla lewicy/PSL itd. a przy zredukowaniu narodówki może i poprawić wizerunek i za dwa lata być realną siłą na prawicy. Najwyraźniej wybrali jednak scenariusz, który opisujesz czyli może za pięć, a może za
  • Odpowiedz
@preferencyjne_posty: Nawrocki jest korzystny dla Konfederacji z kilku względów, więc jego poparcie nie powinno dziwić. A tak w ogóle to ja bym jeszcze Konfederacji nie skreślał, bo Mentzen też debilem nie jest i Konfederacja ma swój unikalny elektorat. Zobaczymy.
  • Odpowiedz