Wpis z mikrobloga

@Ytarka: bo taka jest prawda baby same nie wiedzą czego chcą więc ciągną do facetów do których ciągną inne kobiety. Każdy facet ci powie że jak wejdzie w związek to inne kobiety od razu inaczej go traktują. I na swoim przykładzie też tak mogę powiedzieć. Przechodzisz wstępną walidacje i jeśli jakaś ładna kobieta go chce to znaczy że musi być coś w nim fajnego. Logiki nie ma w tym żadnej
  • Odpowiedz
@zeszyt-w-kratke: No nie wiem, jak poznawałam facetów, którzy mi się podobali, to nawet nie wiedziałam, czy ciągną do nich inne kobiety, o niektórych wiedziałam, że nie ciągną, a i tak dalej mnie do nich ciągnęło. A gdybym się dowiedziała, że chłop ma powodzenie, to by mnie to odrzuciło, bo bym się bała, że wybierze inną (i pewnie by wybrał, bo po co mu taki brzydki spierdon xD).
  • Odpowiedz
Każdy facet ci powie że jak wejdzie w związek to inne kobiety od razu inaczej go traktują

@zeszyt-w-kratke: ja zauważyłem to bo przed związkiem byłem mentalnie spierdoksem i po prostu nie zauważałem pewnych znaków i sygnałów, że inne dziewczyny się mną interesują. Nie wydaje mi się żeby zainteresowanie kobiet zwiększyło się z samego faktu bycia w związku, raczej przez większą świadomość i zmianę siebie mogłem być bardziej interesujący
  • Odpowiedz