Wpis z mikrobloga

• 26
@przemek-ja TL;DH
Glosujac na Memcena zabiorą Erasmusa i studenci - Oskarki stracą szansę na wyjazd za granicę i ruchanie zagranicznych kobiet. Pani mówi chyba na swoim przykładzie i z kobiecej perspektywy wspominając dawne czasy na zagranicznej karuzeli
  • Odpowiedz
@REMEMBER_WHAT_THEY_TOOK_FROM_YOU: W świecie w którym studia byłyby płatne ta kobieta nie miałaby tytułu naukowego.
Wiem że to sie przerodziło w balangę dla studentów za pieniądze podatnika ale program w którym ludzie zobaczą że
a)można żyć inaczej niż u nas.
b)co się teraz od**ala w UE z migrantami
jest potrzebny w jakiś tam sposób, na pewno nie dla wszystkich, jakby się tam przy okazji solidnie uczyli i mieli mniej czasu na
  • Odpowiedz
@varres: Mow od razu, ze jej nie rozumiesz, a nie owijasz w bawelne.

@QBA__: Nie kazdy spedza jak ty cale zycie na swojej wiosce i konczy edukacje na poziomie podstawowym. Erazmus pozwala poznawac europe i zdobywac doswiadczenie w innych krajach, co pozniej ladnie wyglada w kwalifikacjach.
  • Odpowiedz
@REMEMBER_WHAT_THEY_TOOK_FROM_YOU: heh, nawet profesor jasno mówi kto i po co jeździ na Erazmusa XD

Od 1 maja 2004 roku, czyli od wejścia Polski do Unii Europejskiej z programu Erasmus skorzystało 266 tys. polskich studentów. Najchętniej wybierali oni Hiszpanię, wyjechało tam 43161

Według dostępnych danych z systemu Mobility Tool+ za rok 2015 (ostatnie szczegółowe zestawienie krajowe): Kobiety stanowiły 71,7 % wszystkich wyjazdów studenckich z Polski w ramach Erasmusa,

Bliskie obcowanie z
  • Odpowiedz
Erazmus pozwala poznawac europe i zdobywac doswiadczenie w innych krajach, co pozniej ladnie wyglada w kwalifikacjach.

@Voltix: Ja tam nic do podróżowania nie mam, tylko niech jedzie balować za swoje a nie za hajs podatników.
  • Odpowiedz
@varres: @przemek-ja: Przecież stwierdziła fakt, że dla Julek ważne jest cimcirimcim z mulatem na wakacjach - co potwierdza pewne tezy. Jak Mentzen stwierdził, że Mariusze nie chcą gejów i UE to się osraliście, że on przecież podawał motywacje wyborców wynikające z badań. No to tutaj też analiza motywacji wyborców.
  • Odpowiedz