Bardzo zorganizowana, widocznie genialny wódz Jarosław Kaczyński stworzył sieć agenturalną w śród członków komisji wszystkich komitetów. Skąd to wiem? Ponieważ istnieją oszustwa na korzyść Nawrockiego w okręgach w którym nie było żadnego członka z PiS, Konfederacji i Brauna. Ludzie łącznie kropki :)
@chokysrocky: ja to już się gubię , to Tomasz Lis miał 3 udary czy Giertych? Patrząc na jego Twittera, to wygląda jakby miał conajmniej ich pięć i do tego jeszcze doprawiał butelka wina przed napisaniem posta.
@chokysrocky: o ile tuska nie lubie, to dobrze powiedział na ten temat. Zresztą premier z niechęcią ale zaakceptował wynik wyborów. Natomiast człowiek koń nie może się pogodzić z wynikiem i jak określił sam premier: działa na szkodę państwa Polskiego
@Kryspin013: Jak poszukasz to pewnie znajdziesz. To chyba najsłynniejszy obwód w całych wyborach, więc myślę że już by tam pisowca Giertych z ekipą wytropił :)
źródło: 1000022006
PobierzBardzo zorganizowana, widocznie genialny wódz Jarosław Kaczyński stworzył sieć agenturalną w śród członków komisji wszystkich komitetów. Skąd to wiem? Ponieważ istnieją oszustwa na korzyść Nawrockiego w okręgach w którym nie było żadnego członka z PiS, Konfederacji i Brauna. Ludzie łącznie kropki :)
@Obfite_Skrzepy: a pokaż
źródło: 6e7ce197afc017374c54557ff01391c76e45b943e6cc91e6ed71a0b9db838797,w400
Pobierzźródło: image
Pobierz@Kryspin013: @Obfite_Skrzepy
źródło: przypadek-co-za-przypadek
Pobierz