Aktywne Wpisy

zyd_z_pasji +293
Dobra, jak te nieudaczniki nie potrafią sobie poradzić to trzeba wziąć sprawy we własne ręce
#limanowa #spierdotrip #oblawa #s---------a #policja
#limanowa #spierdotrip #oblawa #s---------a #policja

źródło: temp_file8887991432412617333
Pobierz
PIAN--A_A--KTYWNA +154

źródło: temp_file7695248311974440636
Pobierz
można je wszystkie zobaczyć na żywo na 48 Przeglądzie Plastyków Amatorów w #zgierz u.
"Samotny mężczyzna na skraju schodów"
40x50cm, olej na płycie malarskiej.
Co to za tytuł? A taką jakąś mam fazę, że nie chce mi się w te poezje i metafory bawić. I tak połowa z moich obrazów mogłaby mieć tytuł "cisza"... Dobiłem do "Ciszy III" ;)))
Niebawem wracam z kolorowymi obrazkami.
#gascoignemaluje #tworczoscwlasna #malujzwykopem #rysujzwykopem
źródło: X63GEeXk
Pobierzźródło: g
Pobierzmuszę nadrobić w takim razie, bo widziałem tylko 'O bi o ba koniec cywilizacji' i 'Ga Ga chwała bohaterom' i jestem pod wrażeniem tych filmów :)
Ten obrazek jest na podstawie zdjęcia kolegi, który robił kiedyś lekkie urbex (czy jak to się nazywa- łażenie po opuszczonych obiektach). Postać dorysowałem sam.
Natomiast faktycznie łazi za mną mocno ta scena gdy tłumy idą w kierunku dziury w ścianie.
Edit: obraz sam w sobie wiadomo ze jest ok, ale brakuje tego wrazenia
Przede wszystkim dla mnie to mega satysfakcja, że po tych moich zaledwie trzech latach zabawy z pędzlami rozmawiamy nie o tym czy rysunek jest dobry, czy światłocień ma sens i generalnie czy podstawy się zgadzają- tylko o emocjach i przekazie. To dużo znaczy.
Choć nie znaczy to, że rysunek i cała ta technika np. w tym obrazku są
źródło: kljywZ-o
PobierzDokladnie to chcialem przekazac.
Nie sugerowalbym sie moim zdaniem, jestem fanem postimpresjonizmu i wszelki mrok w malarstwie zazwyczaj mnie cringuje. Kazdy ma swoje gusta. Najwazniejsze to