Wpis z mikrobloga

kurde, ja myślałem, że my gramy dwa towarzyskie i dlatego Lewy nie przyjeżdza, a ten mecz z Finlandią na wyjeździe to jest najważniejszy mecz w kontekście awansu do baraży xddd p------e dość

tak, wiem, że bez Lewego kadra wcale o wiele gorszych wyników nie ma, i tak wiem, że powinniśmy sobie z nimi poradzić bez Lewego, ale my męczarnie mieliśmy z Litwą u siebie i tam Lewy dał gola na zwycięstwo, Finlandia jest od tej Litwy o wiele mocniejsza, do tego mecz na wyjeździe.

No i kolejny raz takie cyrki kapitan robi, bo to samo było w eliminacjach przed euro bodaj xd
#mecz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wojt_ASR_:
Finlandia przegrała 7 z ostatnich 10 spotkań, tylko raz wygrywając 1-0 z potężną Maltą.
Jeżeli my mamy obsrane gacie przed taką potęgą europejskiego futbolu, to może nie warto tracić czasu i pieniędzy, tylko oddać ten mecz walkowerem.
  • Odpowiedz
@Wojt_ASR_ szczerze mówiąc od Lewandowskiego nie mamy prawa już nic wymagać, chyba że oficjalny statement że kończy karierę reprezentacyjną. To i tak jest dziwne, że po Euro mając tak napakowany sezon klubowy w czołowym europejskim klubie gość chciał wciąż grać w kadrze w wieku 37 lat.
  • Odpowiedz
@Wojciech_Skupien: Grosicki w wywiadzie u Paczula mowil, ze Finlandia to nie taki slabiak jak kiedys, ze to bedzie trudny mecz, ciezki rywal, bardzo wazne spotkanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Vezz: słuchałem tego i nie mogłem wyjść z podziwu jak gość w jednym zdaniu mówił, że na drugoligową Wisłę Kraków w finale PP to wychodzili z medalami na szyi, tak byli pewni siebie, by w następnym p-------ć o trudnym terenie i mocnej kadrze Finlandii
  • Odpowiedz
@Wojciech_Skupien: No i ze, sie nie cieszymy po 1:0 po rykoszecie po strzale jednego z najlepszych pilkarzy na swiecie. No i, ze jak trener to tylko Polak bo tylko z polakiem mielismy osiagniecia. Paczul to chyba nie chcial go cisnac tam
  • Odpowiedz
@Wojciech_Skupien: Pewnie dlatego, ze to on byl w hotelu kadry i sie umowili na jakies luzne pytania bo by akredytacje stracil ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Albo po prostu zobaczył, ze Grosicki naprawde jest dzbanem i ciesniecie go nie ma sensu, problemy z wypowiedzeniem 2 zdan złożonych, niezałapanie aluzji z cieszynka i tweetem o bieganiu przez 90 minut etc
  • Odpowiedz