Aktywne Wpisy
Paulo12 +14
#gdansk #krakow #trojmiasto #turystyka #niepopularnaopinia #polska
Przetestowałem Kraków i Trójmiasto pod kątem jakości zycia.
To moja subietkywna i nieco obrazowa ocena.
Kraków 9/10
Przetestowałem Kraków i Trójmiasto pod kątem jakości zycia.
To moja subietkywna i nieco obrazowa ocena.
Kraków 9/10

Piottix +69
24 tysiące złotych rocznie - tyle zarabia na mnie właścicielka mieszkania, w którym mieszkam.
Dochód 2 tysiące złotych miesięcznie tylko za to, że jej członek rodziny za komuny dostał z przydziału te czterdzieści parę metrów przestrzeni...
moje pokolenie jest stracone
#zalesie #nieruchomosci
Dochód 2 tysiące złotych miesięcznie tylko za to, że jej członek rodziny za komuny dostał z przydziału te czterdzieści parę metrów przestrzeni...
moje pokolenie jest stracone
#zalesie #nieruchomosci
#bekazlewactwa #heheszki #szury
źródło: Screenshot_2025-06-06-10-36-04-83_de89569fcedd2ee7e089530771d25907
PobierzPytanie jak wygląda rozkład na mapie.
PS. Taką ilość by nie zrobiła aż tak dużej różnicy w finalnym wyniku
źródło: temp_file4097089442966605516
Pobierz@mr_mx: ja zawsze w drugiej turze skreślałem obu kandydatów, tacy dobrzy, że nie mogłem się zdecydować!
Ty razem wyjątkowo nie poszedłem głosować w drugiej turze
Więc łatwo było by wyłapać takie, gdzie jest ich nadmiarowo. Uwaga: oszukiwać można w każdą stronę!!!!111
Szczegóły etapów żałoby:
Zaprzeczenie: Osoba przeżywająca stratę nie wierzy, że to, co się stało, jest prawdą.
Gniew: Pojawia się gniew skierowany na siebie, na zmarłego lub na świat.
Targowanie się: Osoba próbuje znaleźć jakiś sposób, żeby uniknąć straty lub cofnąć wydarzenia.
Depresja: Pojawia się głęboki smutek i poczucie pustki.
Akceptacja:
@Shagal: inna sprawa że jeśli ludzie by sobie sprawdzili ile takich nieważnych głosów jest to by im się styki przepaliły. W mojej komisji na ok 1200 głosów było 6 nieważnych. W dodatku jest podane, że 3 to zaznaczone dwa pola a kolejne 3 to zabazgrana karta. Opłacałoby się komuś tak
Na tej podstawie można stwierdzić jaki jest rozkład głosów nieważnych. -> zbyt duża liczba głosów nieważnych łatwa do wypatrzenia