Aktywne Wpisy
finchharold +178
#psiarze #lidl
Ostatnio zauważyłem ze psiarze wchodzą z psami już do sklepów typu Żabka czy do piekarni. Nawet zdarza się w kawiarniach i restauracji. Ostatnio zwróciłem jednemu gościowi uwagę jak pies zaczął szczekać żeby wyszedł z tym psem to się burzył. Natomiast póki co w Lidlach czy biedronce jeszcze nie spotkałem psa, myślicie ze to kwestia czasu?
Ostatnio zauważyłem ze psiarze wchodzą z psami już do sklepów typu Żabka czy do piekarni. Nawet zdarza się w kawiarniach i restauracji. Ostatnio zwróciłem jednemu gościowi uwagę jak pies zaczął szczekać żeby wyszedł z tym psem to się burzył. Natomiast póki co w Lidlach czy biedronce jeszcze nie spotkałem psa, myślicie ze to kwestia czasu?

kinkykylie +86
Kurde, nie wiem czy nie zabrzmię jak boomer, ale naprawdę jestem pod wrażeniem, że ludzie potrafią oglądać kilka/kilkanaście/kilkadziesiąt (nie wiem dokładnie ile, nie śledzę tematu) filmików, jak dorośli ludzie o mentalności nastolatków nagrywają na siebie cały czas jakieś wrzuty, wyciągając przy tym największe prywaty. Kto się z kim naćpał, kto kogo zdradził, kto komu dał d--y, gdzie, kiedy, w jaki sposób itp. itd.
Sam oglądałem jakieś 10 lat temu Gonciarza, kiedy jeszcze
Sam oglądałem jakieś 10 lat temu Gonciarza, kiedy jeszcze
źródło: temp_file2006002179275570654
Pobierz@protazy_bonk: .. kiedy jest w imię czegoś Większego (wielką literą).
to nie jest żadne poświęcenie tylko frajerstwo. (Raz można się pomylić, okej. Ale jak rozumiem to było wiele razy.)