Aktywne Wpisy

heheszek +521
Cebula to jest taki chad wśród warzyw że głowa mała...
Surowa, gotowana, opalana, suszona, smażona, pieczona, marynowana. Zawsze smakuje.
Do pomidorka, do jajek, do mięsa, do zupy, do pizzy, do sosu, do ziemniaczków do każdego k---a dania świata.
Tania
Surowa, gotowana, opalana, suszona, smażona, pieczona, marynowana. Zawsze smakuje.
Do pomidorka, do jajek, do mięsa, do zupy, do pizzy, do sosu, do ziemniaczków do każdego k---a dania świata.
Tania

sogen +74

źródło: 1000006150
Pobierz
#zwiazki #ukrainki #rozowepaski #logikarozowychpaskow #przegryw
źródło: temp_file826062649454131612
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
A od kiedy bycie szara myszka zależy od wyglądu ? Uwierz że są zaniedbane laski w okularach które się puszczają i są mega modelki które się szanują
Ja będąc w szkole średniej miałam ciało top szczupłe byłam zadbana a miałam koleżanki takie typowe grube okularnice
Bo wy kojrzycie szara myszkę tylko z wyglądem a nie zachowaniem , to że ktoś ma "nieśmiały zaniedbany " wygląd nie robi z niej automatycznie szarej myszki
Można mieć powiększone usta nawet chodzić na szpilkach 10 cm i jeśli ma taki charakter to nadal
Mam wrażenie że ludzie zrobili z brzydoty jakas cnotę i jak laska o siebie dba tak tyle o ile albo wcale to "no taka dobra bo z ładnej miski się nie najesz"
A prawda jest
źródło: temp_file1707654079660886375
Pobierz@Linnior88: A od kiedy bycie "szarą myszką" zależy od "puszczania się"? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Na bycie szarą myszką składa się i wygląd, i zachowanie, a przynajmniej kiedyś tak było, bo na wykopie jest całkiem inna definicja.
Od zawsze bo bo szara myszka to definicja skromności jeśli ktoś łatwo popuszcza kapy byle komu to skromny nie jest
Czasem atrakcyjna zadbana dziewczyna może być o
@Linnior88: Wtedy nie jest szarą myszką, tylko zwykłą atrakcyjną dziewczyną. Szara myszka to m.in. ktoś, kto się nie rzuca w oczy (jak taka szara mysz właśnie), a Adriana Lima i inne ładne kobiety zwracają na siebie uwagę innych osób - nawet jeśli same tego nie chcą, no ale są piękne, więc wiadomo, że ludzie patrzą i się zachwycają.