Wpis z mikrobloga

#trump #elonmusk #usa Wy tak się brechacie z nich jakbyście dorastali im co najmniej do pięt. Przecież Wy przez 1000 Waszych żyć nie osiągniecie tego co oni w swoim życiu osiągnęli. Nigdy nie zdobędziecie takiego majątku, takiej władzy, popularności i wpływów.
Nie lubię obu kolesi, ale taka jest prawda, że nie jestem w sytuacji, żeby się z nich naśmiewać, albo wytykać im błędy.
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Przecież Wy przez 1000 Waszych żyć nie osiągniecie tego co oni w swoim życiu osiągnęli.

@kidi1: No nie wiem, ja osiągnąłem więcej niż Elon w PoE i nie musiałem w tym celu oszukiwać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kidi1 no i dobrze. Piję sobie teraz herbatkę i nie przejmuje się, że ktoś wyciągnie że byłem na imprezie u pedofila i cały swiat już o tym wie
  • Odpowiedz
@kidi1: O czym Ty w ogóle mówisz człowieku? to że ktoś jest prezydentem oznacza że nie mogę cisnąć z jego beki jak poślizgnie się na skórce od banana bo nigdy nie będę prezydentem? xD
  • Odpowiedz
przez 1000 Waszych żyć nie osiągniecie tego co oni w swoim życiu osiągnęli.

@kidi1: No Trump nic nie osiągnął. Gdyby nie hajs starego i jego reputacja to skończyłby pewnie jako typowy stary pracownik-monter w kołhozie GM p-------c w kółko głupoty o filmach z żółtymi napisami.
  • Odpowiedz
@kidi1:

Wy tak się brechacie z nich jakbyście dorastali im co najmniej do pięt. Przecież Wy przez 1000 Waszych żyć nie osiągniecie tego co oni w swoim życiu osiągnęli. Nigdy nie zdobędziecie takiego majątku, takiej władzy, popularności i wpływów.

Hurr durr, nie obrażajcie moich miliarderów, wy nigdy nie osiągnięcie tyle majątku, co oni własnymi rękami odziedziczyli xDD
  • Odpowiedz