Wpis z mikrobloga

• 2
@Rad-X rozmiar ekranu git, za to joycony ciągle niewygodne. Konsola powinna być trochę szerszą i mieć grip jak normalny pad.
  • Odpowiedz
@Rad-X rozmiar ekranu git, za to joycony ciągle niewygodne. Konsola powinna być trochę szerszą i mieć grip jak normalny pad.

@Theos: Mi bardziej pasuje bez gripów i to, że potem możesz sobie gripy dołożyć/dokupić inaczej wyprofilowane pady.
  • Odpowiedz
@Rad-X: sądzę że moja sztuka pójdzie do zwrotu bo ma bad pixel na środku ekranu ( ͡° ʖ̯ ͡°) Jak trafi się dobra to bez podłączania do neta od razu do szafy i będzie czekała na jakiegoś hacka.
  • Odpowiedz
@Kraciach: Wbrew pozorom nie jest aż tak duży, steam deck jest jeszcze większy i cięższy a to raczej nigdzie nie jest przedstawiane jako minus. Rozumiem że dla niektórych to może być problem bo nie każdy jest tak samo zbudowany, ale ostatecznie większy ekran wiąże się z większym poborem prądu, a co za tym idzie potrzebuje większej baterii, przez to też jest cięższy. Natomiast brak języka polskiego i serwisów streamingowych to
  • Odpowiedz
@Kraciach: serio nie ma niczego po podpieciu do netu jak switch1. W sensie mozliwosci przegadania, odpalenia natywnej appki, czegokolwiek?
Jestem daleki od hejtu i o ile powiedzmy ze rozumialem dlaczego tak bylo przy 1, o tyle po tylu latach japonce sie nie nauczyli?

A mic mozna podpiac i komunikowac sie podczasy gry?
  • Odpowiedz