Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +75
Oto jeden z przykładów dlaczego rozumny człowiek gardzi warszawą (celowo z małej).
Zmieniamy parking w ścisłym centrum na "skwer". Żeby to chociaż była prawdziwy zielony kącik. Tymczasem mamy 5 drzew na krzyż wśród betonów. Trawnika co kot napłakał.
Więc odbiera się mieszkańcom możliwość użytkowania tego miejsca (Parking) i stwarza iluzję miejsca rekreacyjnego (ten pseudo skwerek).
Jeszcze
Zmieniamy parking w ścisłym centrum na "skwer". Żeby to chociaż była prawdziwy zielony kącik. Tymczasem mamy 5 drzew na krzyż wśród betonów. Trawnika co kot napłakał.
Więc odbiera się mieszkańcom możliwość użytkowania tego miejsca (Parking) i stwarza iluzję miejsca rekreacyjnego (ten pseudo skwerek).
Jeszcze
źródło: image
Pobierz
bArrek +30
Panowie, nie chce się pysznić ale taka jedna chyba ślini do mnie cipsko

Ciekawi mnie, czy gdybym im powiedział, że jestem z zachodniopomorskiego, to czy by mnie chcieli kijem przepędzić za bycie pedauem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mr_mx: To nawet jest bardzo na wyrost. W Warszawie i okolicy trudno jest znaleźć jakąkolwiek produkcję. Na szybko kojarzę tylko hutę działającą od PRL, chociaż teraz w innym profilu.
@SoluszkiPalone: Gdyby nie Warszawa, to mazowieckie by grało politycznie i mentalem w jednej lidze co obśmiewane Podlasie i Podkarpacie.
- dzieciach
- gołębiach
- kupionych sztucznych ogniach na które wydali pół wypłaty.
A przy tym nastawili orędzie Dudy i oglądali je niemal na stojąco.
No i ta gigantyczna presja na ślub (koniecznie kościelny bo są turboreligijni)
źródło: att.M96ukiGMAQf9SRG9ErnTTirRhBl2B-NzbcVXhwTmRWU
Pobierzźródło: 1000010439
PobierzByłem przy stole praktycznie najstarszy (okolice 30stki, reszta koło 25), ale prawie każdy tam miał już ślub i dzieci i mentalnie bliżej im było do 50tki.