Wpis z mikrobloga

@JerryManson akurat ten cały Radziecki to zupełnie na serio te swoje kocopoły smoli. ZNACZY - najpewniej zmyślił, ale zupełnie serio uważa to za realistyczne.

mnie w przedszkolu wyzywali od przerzutów, gdy po aferze Olina zacząłem popierać AWS.

@Heroina340: w żłobku zaś pamiętam jak pacłem zużytą pieluchą taką Zośkę, bo ona była we frakcji Wilczka, a ja w twardogłowych co chcieli zrobić Stan Wojenny 2.0 zamiast gadać z tą bleh!
  • Odpowiedz
@su1ik 6-7lat to jest ostatni rok przedszkola, tzw zerówka. Rocznik 2018 teraz planowo będzie szedł do szkoły, ale to dopiero od września. Policz sobie.
  • Odpowiedz
pamiętam, jak w zerówce robiliśmy z kolegami ustawki w lesie za placem zabaw. Jedna grupa popierała Wałęsę, druga Kwacha.

@Filipterka25: nie żeby coś, ale jak byłem w podstawce jakoś może 3-4 klasa i jeden kolega z klasy cośtam zaczął gadać że jego rodzice głosowali na kwacha, to tam był przez powiem czas na bocznym torze z etykietka że komuch. Chociaż nikt chyba do końca nie wiedział nawet co to znaczy
  • Odpowiedz
  • 0
@splinter96 ja do tej pory pamiętam, ja babka w podstawówce j----a po matce jednej dziewczyny bo głosowała na pisiorow, chyba do sejmu jak pierwszy raz weszła PO albo na Lecha na prezydenta.
  • Odpowiedz
@Variv mój pięciolatek był smutny, że nie wygrał Trzaskowski. Nie rozmawiamy przy nim o polityce, nie oglądamy tv. Po prostu mu wyjaśniliśmy, co to są wybory i jak się nazywa kandydat, na którego głosujemy, wrzucił też kartę do urny. Dziecko coś usłyszy i od razu podłapuje, dużo nie trzeba.
  • Odpowiedz