Wpis z mikrobloga

Przypominam, żebyście nie dali sobie wmówić, że to wy kimś gardzicie. Do obrzydzenia trzeba przypominać o tych wszystkich tekstach o lewakach, pedziach, folksdojczach, zdrajcach itd.

Teraz jak zawsze prawackie płatki śniegu próbują wszystko wykręcić i płaczą, że to oni są obiektem pogardy. Dość już tego, że im zawsze wolno więcej.

#wybory #polityka #neuropa #4konserwy #takaprawda
  • 63
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 19
@bartek-andrzejewski9994:

I bardzo dobrze, mam w nosie Polskę gdzie ktoś sobie ustalił takie zasady, że jednej stronie wolno więcej a druga ma się hamować dla dobra wspólnego.

Rozkręćmy wojnę polsko-polską do oporu i jazda do przodu.
  • Odpowiedz
Jesteś frajerem który dal się zmanipulowac

@bartek-andrzejewski9994: typie, ty jesteś konfiarzem który dał się przekonać że memcen chce niskich podatków a maszty 5G rozsiewają lewactwo.
I ty komukolwiek zarzucasz zmanipulowanie? XD

Jesteś jak dziadek z muchosrańska który gardłuje że "na zapadzie eto propaganda"
  • Odpowiedz
@FireDash: Typie wiem że zapewne bojkotujesz wschód i południowy wschód kraju więc nie masz okazji się przekonać jak to jest w realnym życiu. Ale jadąc ze wschodu na zachód stajesz się obiektem ataków i obrażania - nie w internecie a w realnym życiu. Nawet nie musisz tam jechać. 1 czerwca wieczorem na hiszpańskim lotnisku mijając ludzi czekających na lot do Wrocławia usłyszałem tekst "oczywiście najwięcej głosów od tych podludzi z
  • Odpowiedz
@zabiszcze: Potrzebna jest taka nowelizacja KK aby chronic tożsamość regionalną, nie tylko etniczną. Za obrażenie Ślązaków (i to niezbyt brutalne) jeden wykopek trafił przed sąd. Tymczasem o mieszkańcach Podkarpacia na Wykopie i Twitterze lecą teksty nazistowskie. Od ludzi którzy uważają się za tolerancyjnych i otwartych.
  • Odpowiedz
@FireDash: wylewanie frustracji na 7letnie dziecko Nawrockiego to wasza moc silniczki. Bogu ducha winne dziecko zwyzywane od prostytutek przez karyny trzaskowskiego xD nie ma na was słów elektoracie inteligencji, tolerancji, otwartosci i prozachodu xD
  • Odpowiedz