Oj Mirki ale inba ( ͡°͜ʖ͡°) #s---------x kasjerka z żabki na Osiedlu Orła Białego 58 w #poznan groziła mi przed chwilą w--------m za to że musiała dorzucić papieru do drukarki Zeccer xD generalnie to nawet zabawne było patrzenie jak karyńsko się piekli, ale przezwiska zza lady gdy w sklepie są dzieci to tak se. Zobaczymy zaraz jakie jest oficjalne stanowisko @zabka_konto_oficjalne w tej sprawie, mail już się smaruje xD
Człowiek posiedzi trochę dłużej sam w piwnicy i już zapomni jakie zwierzęta funkcjonują wśród ludzi
@pancreaticcarcinoma: Nie chcę przeszkadzać w aferze, ale to nie jest oficjalne konto Żabki. I nieoficjalne też nie ( ͡º͜ʖ͡º) Prawdziwe, zweryfikowane konta oznaczamy "ptaszkiem" przy loginie.
@CarlChryniszzswics: analizowałam to w głowie wielokrotnie, jeszcze nawet samo uzupełnienie papieru nie wyszło z mojej inicjatywy tylko pani z infolinii tych drukarek mnie o to poprosiła (żeby poprosić karynę bo będzie szybciej niż zeccer -> właściciel żabki -> karyna), więc żeby było zabawniej to cała rozmowa z infolinią była nagrywana i słychać tam w tle bluzgi karyny na mnie xD
#s---------x kasjerka z żabki na Osiedlu Orła Białego 58 w #poznan groziła mi przed chwilą w--------m za to że musiała dorzucić papieru do drukarki Zeccer xD generalnie to nawet zabawne było patrzenie jak karyńsko się piekli, ale przezwiska zza lady gdy w sklepie są dzieci to tak se. Zobaczymy zaraz jakie jest oficjalne stanowisko @zabka_konto_oficjalne w tej sprawie, mail już się smaruje xD
Człowiek posiedzi trochę dłużej sam w piwnicy i już zapomni jakie zwierzęta funkcjonują wśród ludzi
źródło: IMG_1784
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@pancreaticcarcinoma: ale to Twoja byłą jakoś wina?